onsdag 25 augusti 2010

Godmorgon alla onsdagspraliner!


När jag sitter i favoritfåtöljen med datorn i knät och ena ögat på tvn så är det den här hörnan jag ser när jag skelar lite med andra ögat ;) Om jag ligger i soffan och lyssnar på tv och råkar lyfta lite på ögonlocken ser jag den också. Just nu när jag ligger nedbäddad i soffan med massiv huvudvärk och snyter ut hjärnan genom näsan, är det en ganska vilsam utsikt och idag skiner solen in genom balkongdörren och livar upp livsandarna lite :)
Här ser ni också halva linneskåpet som jag bytte mot den stora byrån och den gamla trotjänaren sopstolen som ni ser fortfarande inte är färdig, varför ändra ett vinnande koncept :)

P&K
Snorfia

6 kommentarer:

 1. Åh vilken mysigt hörna!
  Ha en finfin dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 2. Det där med onsdagspralin det tog jag åt mig på direkten, tänk att du visste att det var jag som är det *fniss*

  Åh din stackare som är sjuk. Själv börjar jag sakta återvända till livet vilket är skönt, trots att de hotar med regn här så är det sol och klar luft, supermysigt.

  Det är alltid så fint hos dig och du pysslar och fixar jättemysigt, jag brukar kika in till dig fast jag inte skriver så mycket :)

  I helgen var jag hos Melinda, vi terroriserade Dalarnas alla loppisar :)

  Krya på dig!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag tittar in till dej då och då och blir alltid så glad och upplivad när jag läser dina inlägg! Dels av din humor, men också kreativiteten och de härliga bilderna!
  I förra inlägget trixar du med nån bänk....PRECIS en sån som jag går omkring med i skallen!
  Hoppas att få se resultatet sen..!
  Allt gott till dej och krya på dej!
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Härlig bild mitt i regnet!
  Vara nedbäddad och vara storförkyld är så himla tråkigt!
  Krya på dig din stackare!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 5. Stora kramen till dig din stackare... men du får drömma om nya vackra projekt... för vi vill alltid se mer av dina ideér... krya på dig kram Jeanette

  SvaraRadera
 6. Vilken fin vy du har att snegla på och härlig när solen skiner in! Här är det mulet och regnigt! Gillar din stol. Jag har haft planer länge på att spika fast kökshanddukar på två stolsitsar och jag vill att nubben ska synas..men det ligger en liten katt på stolarna väldigt ofta och hon är galen i stoppningen för rätt va det är så tar hon ett järngrepp med klorna och biter i sitsen och jag vill ju inte ha mina fina handdukar förstörda när jag äntligen spikat fast dom..suck..så nu ligger det lösa vanliga tråkiga kökshanddukar på som inte är så ömtåliga...
  Krya på dig! :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin