onsdag 11 augusti 2010

Houston, we have a problem!

Vår lägenhet är alldeles för liten..
har alldeles för lite förvaring..
och har alldeles för få rum.. aah, quelle surprise!
 eeh.. för inte kan det väl vara så att vi (läs jag) har släpat hem för mycket grejer.. haha nää..

I Måndags kom Johanna hem efter tre varma soliga veckor i Palma Magaluf, nääää vet ni vad, jag är inte ett dugg avis *gnissel gnissel* där hon har gått på barskolan. Och numera kan hon alltså titulera sig bartender med MVG i alla ämnen.

Eftersom en väldig upprörd dotter en dag ringde hem från Spanien och mycket forcerat, halvt hysteriskt berättade om ett o-e-r-hört dramatiskt kackerlacksäventyr som hade utspelat sig på toan i hotellrummet, har resväskan nu hamnat på balkongen och befinner sig där i karantän. Hur länge vet vi inte men kanske över vintern ;)

När vi bodde i vårt radhus och kom hem efter en Turkietsemester med barnen, packade jag upp ute på baksidan genom att vända hela resväskan upp och ner och sedan skaka alla kläder. På semestern hade vi nämligen bott i ett rum som vi delade med hela tjocka kackerlacksläkten modell större.
Ägarens svar när vi påtalade det var; Var glada att ni inte bor i rummet under erat för där bor dom stora kackerlackorna, och så måttade han lite sådär som storfiskar´n med händerna, nickade och höjde menande på ögonbrynen.

Dock är det inte tal om att vända upp och ner på Johannas resväska, det finns helt enkelt inte nog med plats... där på balkongen heller ;)det är ju rejält snyggt att använda gamla väskor, i synnerhet resväskor och koffertar som förvaring och dom här godingarna skulle jag inte alls ha någonting emot att ha hemma :) Inte för att jag vet var jag skulle göra av dom...

Kram
Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin