måndag 2 augusti 2010

Loppislycka

Ibland har man ju bara tur
sådär lite i förbifarten
fast man inte planerat något loppisbesök

Jag låg länge i sängen  i lördags morse och velade fram och tillbaka, resonerade med hjärnan, ska jag åka till hjärta till hjärta idag.. neee, jag ligger kvar, sängen är skön och jag är trött.. eller kanske inte, tänk på alla saker som jag kanske missar.. faan jag kommer att ångra mig om jag inte åker dit, suckar och slänger raskt benen över sängkanten.
Kanske hade jag en känsla.

Snabb frukost, halsar kaffet, släpar med mig Lasse, in i bilen, står på gasen ;)
När jag kommer dit, så står den där och väntar på mig, inte särskilt gammal, ingen stämpel.. men jättefin.Finfin till dom små soppskålarna med lejonhuvud.
Lasse väntar med spänning på soppan som han är säker på, ska serveras vilken dag som helst, för det kan väl inte vara så att den här pjäsen är ytterligare en som det bara ska samlas på ;)

P&K
Chefen i soppköket

6 kommentarer:

 1. Superfin! Vilken tur att du gick upp och åkte! =)
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 2. Åh vilken underbart fin och skitrolig blogg!! Jag är så glad att jag hittade hit! Du skriver otroligt bra (läs roligt) och har jättefina bilder. Lovin' it! :-)
  //Helena

  SvaraRadera
 3. Kul med fynd! Den ropade till dej så du åkte dit!
  Spännande att se om det blir soppa eller ej?! Den gör sig nog bra till samlingen annars!
  Ha de, Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Men det var ju en rackarns tur att du åkte. Den är ju superfin!

  Kram Viveka

  SvaraRadera
 5. Oj, så fin och välbevarad den var! Måste hålla med Helena här ovan att du skriver väldigt kul och underhållande! Det är så kul att se alla fynd du gör oxå! Himla fin gammal byrå här på högra sidan..gillar din finsoffa oxå! Tack för målartipsen oxå! Ha en bra dag! Kram :)

  SvaraRadera
 6. Japp, absolut finfin! Det var helt klart meningen att du skulle åka dit;)

  ha det fint
  Lisa

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin