lördag 14 augusti 2010

Ödmjukt tacksam

Hej på er alla godingar så här på en lördag morgon!
Tack så mycket för alla era fina kommentarer!
Jag blir alldeles varm och glad när jag läser allt fint och snällt ni skriver!

Jag trodde aldrig när jag började blogga att jag skulle få så många besökare och att någon faktiskt skulle vilja läsa det jag skriver :) Att jag faktiskt skulle ha prenumeranter på mina inlägg kunde jag väl i min vildaste fantasi aldrig tänka mig. Inte heller trodde jag att jag skulle få vara med i Aftonbladets midsommarbilaga med loppistips tillsammans med andra välrenommerade bloggare, eller att jag skulle få förfrågningar om hemma hos reportage.

Tack till alla er som besöker mig varje dag, utan er vore det här allt en rätt så tråkig blogg! :)

Det skulle vara roligt att veta om ni har några önskemål där ute i landet, om ämnen som ni vill att jag ska skriva om, något ni saknar. Är det något ni undrar över får ni jättegärna fråga så ska jag svara efter bästa förmåga ;)Idag får ni se lite repriser, några blandade bilder från vår lägenhet.Kram Kram
Karin

9 kommentarer:

 1. Spelar ingen roll VAD du skriver, bara du skriver. Så himla roligt att läsa, jag sitter alltid och småler eller skrattar när jag läser om stackars Lasse. :-) Kan riktigt höra och se konversationrna som uspelas. Keep rocking Krutan! :-)
  //Helena

  SvaraRadera
 2. Hej Karin...sitter här vid datorn en liiiiiiiiten liten stund så här på lördagsmorgonen och funderar lite ..bläddrar en del i bloggarna..kommer in på din blogg och ..ja det är bara så underbara bilder..liksom ett skimmer över dem..hur gör du det om man får fråga??..Ett mycket vackert hem har du oxå..förtår om du fått erbjudande..Ja det där med att blogga har fått oanade saker till att hända.. helt otroligt vilken respons och GLÄDJE det gett..alla nya underbara vänner både i verkligheten och i bloggvärlden:) Ja jag har ju förstås inte fått nått erbjudande om att göra repotage förstås..hihi..men det hade jag heller inte förväntat mej..hahaha..
  NU har jag en fråga faktiskt .. har två små fönsterlampor hängandes i två fönster på min altan....men tyvätt så är kopplingen så jäkla ful så jag måste få dölja sladden och upphänget med nåt..såg att din taklampa hade en slags sladdstumpa..hur gör man en sån?? svårt eller lätt??.. Nu får jag ta en tur ut och se på eländet av alla dränkta blommor i min trädgård..skyfall i går...och allt är dränkt!!.. Ha de gött..kram..Pia

  SvaraRadera
 3. Förstår att din blogg uppskattas av många. Man blir ju glad av att titta in hos dig.
  Du bjuder verkligen på dig själv och skriver så roligt.
  Och visar så fina bilder.
  Agneta

  SvaraRadera
 4. Tack själv Karin! För min del så är jag helnöjd med vad du skriver och alla fina bilder du visar! Trevligare blogg får man leta länge efter! =)

  Kram från Gunsan i Skåne

  SvaraRadera
 5. Vilken fin blogg du har! Vill passa på att meddela att jag just nu har en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 6. Allt du skriver är jättekul så fortsätt bara! Får jag önska i övrigt så är det jättekul att se före och efterbilder på renoveringsobjekt men det är kul att följa ditt letande efter fynd och gamla saker oxå! Kram :)

  SvaraRadera
 7. oj oj, vad vi önskar av dej! De va inte lätt du överraskar ofta med dina projekt! Fortsätt med de.
  Din blogg var en av de första som jag började kolla på, så du är rent av en guru för mej...de du!
  /Anita

  SvaraRadera
 8. Det ar sa roligt att titta in pa din blogg lite da och da. Du ar sa fantastiskt kreativ!!

  SvaraRadera
 9. Vilken underbar blogg jag hittade här! :) Började genast "prenumerera" på din blogg på bloglovin :)
  Rolig att läsa och underbara bilder!

  //Alexandra

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin