tisdag 31 augusti 2010

Önskelistan


308599_X_2009-07-01_084400_472högt upp på önskelistan står alltid en massa elverktyg och den här gången var det en elhyvel :)


597801_på önskelistad stod också en sån här.. 4_1..för att kunna dricka fler såna här.
ni har väl inte missat dom


Elliptical-Trainer-Cross-Trainer-HG-8003-
jag önskar mig också en sån här..
för att slippa gå ut i mörkret i vinter, eftersom jag vet, att om jag måste göra det så blir det inte särskilt mycket motionerat  under den mörka årstiden!
erfarenheten säger - inget alls
det enda som får en tillstymmelse till motion på vintern är fjärrkontrollsarmen och tuggmusklerna ;)

anar man kanske ett trängande behov av lite nya vanor?
ja kanske är det, det där nya livet, som ska påbörjas i tid och otid, oftast i otid, som pockar på, ni vet varje måndag, eller varje kväll när man lagt sig och tänker att, den här gången ska det minsann ske i morgon.. det är bergsäkert, just den här gången ;)
om sanningen ska fram så är det väl dags nu igen eftersom kilona på något vis har smugit sig på, för mig helt obemärkt, för naturligtvis är jag helt oskyldig till detta elände ;)
*vissel vissel*

det måste helt enkelt ha skett när jag koncentrerat mig på annat, viktigare, som att drömma våta drömmar om anhåll till sågar och dreglat över alla fantastiska elhyvlar eller glufsat grillisar och hinkat rödtjut.
hm, kanske fungerar den nya elhyveln på dom retliga volangerna ovanför byxlinningen och bak på ryggen vid bh-banden... vem vet, jag kanske är något på spåren ;)

tack alla gullefjun för alla grattishälsningar!
stora hyvlade stickfria kramar
krutan

8 kommentarer:

 1. Jisses, vilken present du fick vid 40!!! Strongt att du vågade! Wow, så häftigt det måste ha varit!

  Många användbara apparater du önskar dej! Hyvel - absolut!
  Men...min motinscykel står mest i ett hörn och glor ....!!!:)
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. På tal om motion...kan någon designa en snygg motionscykel, tack?
  Hur ska man förvara gymredskap - som jag längst in i garderoben så man slipper se eländet och ha dåligt samvete? Eller köpa högre säng så prylarna kan gömmas under sängkappan?
  Grattis än en gång på din födelsedag!

  SvaraRadera
 3. Jaa du, vem 17 har slängt på mig de här volangerna jag hittar nu så här på hösten?! :) Var kom dom ifrån? Nu blir det mindre kolhydrater och träning är ett måste! Grattis i efterskott på födelsedagen!..ps jag hade aldrig vågat hoppa fallskärm :)

  SvaraRadera
 4. Åh även här kommer det stå verktyg på önskelistan så småningom ;o)
  Ha en fifin eftermiddag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 5. Uppfinner du en sån hyvel kan du ta patent!! Som sagt, undrar hur allt kommer in i munnen?!
  Ha en skön kväll med ett glas rött! Det är du värd. Ha de, Marie

  SvaraRadera
 6. Ja, justijäklar det var den dagen igår. F´låg en virrig 42-åring som har huvudet fullt av framtidstankar och "fuck...ng" jä....la jobb tankar...
  Massor av Grattiskramar från mig till dig...=O) i efterskott. HOppas du får motionsmaskinen i julklapp då...eftersom du önskar den dagen efter du fyllt år. Fick precis en ny MTB av min man igår och denna är försedd MED både DÄMPARE och SKIVBROMS så nu finns ingen återvändo för gnället om att agera dämpare själv.....Bara att hoppa i cykelbrallorna och ut i skogen....=O) tur att det är halt snart...=O)
  Hoppas du hade en trevlig familjemiddag med massor av paket igår. / Kramar Eva-Mari

  SvaraRadera
 7. Aha det är en hyvel man ska ha=) Jag hade planer på att klippa håret för att kanske,kanske loosa några kilon..../Grattis önskar Annica

  SvaraRadera
 8. Det var ingen dålig lista;) jag önska r mi en Bosch slipmus i julklapp,får nog ge den lappen till mamma om jag ska ha en chans att få den uppfylld;)

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin