fredag 6 augusti 2010

Skroteri

Är precis hemkommen från en liten tripp till Älvdalen och hela mitt väsen längtar tillbaka till Dalarna så att det nästan gör ont. Det är något alldeles speciellt med landskapet som är så vackert i 3D med bergen och skogarna, med luften som på något sätt är klarare och renare än någon annanstans, med människorna, för att inte tala om dialekten som känns som hemma långt inne bland stigbyglar och städ i örongångarna ;)

Vi har haft ytterligare en dammig och arbetsam session i uthusen och jag kan inte förstå att jag är en sån skrotsamlare. Vi har rensat uthus, varit på loppisar, på soptippen och på skroten vilket resulterade i en full släpkärra och en full bil plus ett och annat bråte på taket när vi skulle åka hem ;)


Ahh loppisfynden samsas i bubbelpoolen för lite tvagnin ;) Jag är så glad för den stooora spillkummen som jag lyckades pruta ner till nästan gratis och som är så där härligt gammal och krackelerad :D


Lasse och jag satt och mös i bilen hela vägen hem och vägrade i rörande samförstånd, konsekvent att prata om var vi eventuellt skulle kunna klämma in allting när vi kom hem ;)

Jag kanske skulle söka jobb på skrotgård som en ny karriär.. äh förresten, jag öppnar en egen ;)

P&K
Skrotan

2 kommentarer:

 1. Välkommen hem till Östergötland igen då! Tur man är rörlig nu för tiden och kan åka hur man vill.
  Nya fynd! Va kul. Läste lite om Feng Shui.... en ny sak in och två ut. Det är svårt!! Då blir det ju tomt till slut. Tacka vet jag samlingar!
  Njut i solen, Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Nu har jag följt din blogg med glada skratt sedan ett par månader!
  Du är verkligen rolig! Förutom att det också är intressant och fina bilder.
  Ha en trevlig helg med nya skroten!

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin