måndag 9 augusti 2010

Snickring pågår

.. ja eller rättare sagt limning fast inte riktigt limning heller utan saker och ting sitter i press efter limningen.. en fas i snickringen som kan vara både stressande och avkopplande beroende på var det aktuella snickeriet befinner sig på skalan ”hur-snabbt-kan-man-få-färdigt-projektet-utan-att-det-ramlar-isär-i-molekyler”. Är det väldigt bråttom, sådär som det kan vara hos oss ibland, jag förstår att ni har svårt att tro det, men det är faktiskt sant.. ibland är det väldigt bråttom, så undrar man ju varför ingen kan uppfinna ett lim som härdar på, låt oss säga, typ ingen tid alls? Hm, nu kom jag på nåt.. kan man limma ihop en möbel med superlim *klurar* aah.. jag tror att jag är nåt på spåret ;)

Jag håller på att värka fram ett förhoppningsvis någorlunda hyfsat avlastningsbord till köket och

vissa individer i familjen tycker troligtvis att det är jätteskönt att jag har börjat jobba idag ;) Tillbaka till ekorrhjulet igen, eller som min chef uttryckte det i morse, åter till saltgruvan, ställer jag inte till så mycket besvär med alla mina himla kul saker som jag vill att Lasse ska göra, han får alltså lite välbehövlig semester från semestern ;)

Ibland behöver jag inte ens föreslå en himla kul sak eller fantastisk idé utan Lasse kommer på det själv som när jag anmälde mig till en keramikkurs nu till hösten och Lasse suckade och sa, jaha.. måste jag bygga en drejskiva nu också... *lång uppgiven tystnad*.. och en brännugn... *suck*
Han är så himla klurig den där Lasse ;)Något han dock inte alls kunde klura ut var, varför jag absolut skulle släpa med mig en gammal regskylt hem från en loppis ;)
 
P&K
Krutiskyltrutan

1 kommentar:

  1. Du är så fiffig så du uppfinner nog snart ett supersnabbtorkande lim!
    Vad månde det bliva av den regskylten? Spännande att se, både bordet och resten.
    Ha det bra på jobbet!
    Kram Marie

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin