måndag 23 augusti 2010

Torpkänsla

Bild från House Doctor.

Den här härliga känslan vill jag ha i torpet när det blir färdigt!
Så vackert!
Synd nog är inte Lasse och jag riktigt på samma sida när det gäller exakt hur skruttiga saker och ting ska vara, men eftersom det handlar om att kompromissa så får jag väl göra lite eftergifter, men jag vill inte att det ska bli för fint.
Och jooo, jag vet faktiskt hur man gör när man kompromissar, det är bara det att jag inte vill göra det så ofta ;)

P&K
Krutan

5 kommentarer:

 1. ha ha, Karin... samma sak här... En av oss har väldigt svårt med det avskavda.... men det går framåt... när vi träffades så tyckte han att rost var det värsta som fanns... ler, nu har vi köppt plåtkanter till snart alla rabatter och pratat om att göra spaljeer av armeringsmattor.... så lugn och fint... så brukar det till sist fungera.. kram Jeanette

  SvaraRadera
 2. Fnissar... ja du, det är nog tur att inte du och jag och våra män träffas. Det hade nog slutat illa. Jag är precis som du och gillar det ruffa (läs skruttiga) och mannen min han klagar hela tiden...

  Lycka till med dina projekt övertalning!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Lycka till med dina övertalningar!
  Det fixar du nog, om inte annat blir de så utmattade så de ger med sig till slut ;)
  Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Åh, vad jag känner igen mig...jag vill inte heller kompromissa. Men gör det ibland förstås bara för att jag förstår att jag måste men vill fortfarande inte.

  Kram Monica

  SvaraRadera
 5. Hihi som jag känner igen mig, ville ha en ny "skiva" till mitt symaskinsbord och ville att det skulle vara ruffigt. ber pappa om hjälp och han letar på fina hyvlade brädor och nej sa ja, jo sa han nej sa jag ju fulare dessto bättre. Upp på vinden igen och ner kommer han skakande på huvudet och visar upp en hög med ohyvlad panel, yes sa jag och han bara skakade på huvudet men det vart himla bra ;o)sen tror jag inte han tyckte det....
  Ha en riktigt härlig dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin