tisdag 17 augusti 2010

Vill ha..

Hej på er alla gullefjun!

Tack för förslag och tyckande och väldigt fina ord i förra inlägget!

Ett önskemål var lite före och efterbilder och när det gäller förebilder så är det inga problem, det har jag drivor av men när det börjar handla om efterbilder, ja då blir det allt lite knivigare, vissa projekt drar ju ut lite väl länge på tiden och stöter på vissa problem med att bli helt färdigställda, hur det nu kan komma sig *host host* och vissa hinner inte bli färdiga innan det ska göras om igen men jag ska absolut tänka på det ;)

Jag har hittat lite fina bilder på ett hem som jag gillar stenskarpt. Som ni ser så är det allt annat än bara vitt utan väldigt mycket brunt.. det är nog kontrasterna som tilltalar mig tror jag och jag funderar allt oftare på att inte måla som fina braatthasakerna som dyker upp hemma. 

Några år har ju allt blivit förvandlat med vit färg här hemma och ingenting fick vara brunt. Skulle jag nu komma och föreslå att vi ska byta ut allt det vita mot brunt igen med en touch av industrimöbler skulle nog Lasse tro att jag har gått all in i den mentala dimman till slut i alla fall ;)
Jag har provtryckt några industri-idéer på Lasse men då släcker han lyset och drar ner rullgardinen ;)
nåja.. vi får väl se.. man ska aldrig säga aldrig ;)
Bilder från Country Living

Kram
Krutan

5 kommentarer:

 1. Sååå snyggt! Jag börjar oxå bli less på allt vitt och vill gärna blanda oxå!..gärna både brunt, svart, grått och vitt!..och kanske lite grönt oxå!:)..gärna slitet och ibland ommålat osv...det beror på möbeln i sig! Gillar lådor som du visar både med text och siffror!
  Lite industri är oxå fint! Kram :)

  SvaraRadera
 2. Håller med, ääntligen börjar det komma in färger, inte bara pastelliga utan mustiga bruna toner, härliga plommon och lila nyanser, svarta accenter. Så mycket mer liv det blir i inredningen då!Och slitet och skavt ska det helst vara också!

  SvaraRadera
 3. Mmmm vilka fina bilder,vill också gärna bryta det vita, annars blir det nästan för vitt ;o)
  Ha en riktigt härlig dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 4. Min stil precis:-)

  PS. Du skriver sååå roligt, jag fnissar alltid när jag läser dina inlägg!! Tack:-)

  SvaraRadera
 5. hej,
  Måste först säga vilka härliga bilder du visar i förra inlägget:)
  Sedan håller jag med dig om dagens inlägg, jag är oxå trött på allt och vill ha förändring och gärna redan igår..
  höst är här kanske lite väl tidigt för det har regnat i hur många dagar som helst..
  ha det så gott
  kram
  sandra

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin