onsdag 1 september 2010

Blå toner…

DSC04195 (2)DSC04196 (2)


DSC04198 (2)

Det händer inte så mycket här hemma just nu och jag har lite skrivkramp. Det känns lite som om luften har gått ur dom flesta här.
Efter en arbetssam sommar i torpet och efter min ruskiga förkylning behöver nog alla i familjen tid för återhämtning. Jag är lite som en man när jag blir sjuk, lite som reklamen ni vet, som gick på tv för några år sedan när mannen sa; föda barn och föda barn, ni vet inte hur det är när en man är förkyld! ;)
Nu har jag ju fött två barn så jag är nog hundra gånger värre eftersom ingen kan vinna över mig, både förkyld och har fött två barn hehehe, vilken mardröm ;)

 Jag är lite av en bokmal och älskar böcker i alla former, både i pappersform och ljudform. Jag läser ofta och har alltid en ljudbok i telefonen. Ibland är man dock så informationstrött så att man bara vill bläddra och titta på fina bilder och tanka lite inspiration.

Mina absoluta favoritblädderböcker här hemma är den här bunten på bilderna, och så klart alla tonvis med tidningar i högar som dräller omkring och börjar anta skrämmande manshöga proportioner ;) Numera måste jag plocka fram alla mina suspekta talanger för att hitta kluriga ställen där jag kan stoppa undan dom ;)

Hur gör ni med alla era tidningar?

P&K
Krutan

5 kommentarer:

 1. Hej !!
  Underbara bilder...
  men stackars du som är förkyld...
  Jag samlar mina favvotidningar i korgar , men ger bort massor och slänger faktiskt en del. Det kommer ju hela tiden nya,jag köper en hel del tidningar och till slut insåg jag för några år sedn att det var bara att hiva ut dem, annars kunde vi lika gärna flytta ut och tidningarna bo kvar !!
  Önskar dig ett trevligt slut på arbetsveckan...
  Kram,Monica

  SvaraRadera
 2. Lider av samma åkomma, tidningshögar överallt som jag försöker gömma. Det går bara inte slänga ett endaste ex av Lantliv....tidningarna fick flytta upp till Norrland för ett par år sedan, kan bara gissa vad flyttgubbarna tänkte.
  Riktigt gamla tidningar - sisådär tio åriga exemplar river jag intressanta sidor ur och lägger i min idébank - problemet är bara att den också växer. Får väl ta o riva ur sidor ur idébanken härnäst...skönt att man inte är ensam!

  SvaraRadera
 3. Hoppas du kryar på dig. Många som börjar snora och hosta runtomkring, så man går väl inte säker hur länge som helst..

  Mina tidningar ligger lite överallt. Jag tittar inte så ofta i de gamla men vill inte slänga dem. Bara julnumren åker fram för inspiration år efter år...

  Ha det bra// Kram

  SvaraRadera
 4. Härliga böcker!

  Jag klipper ur all inspiration ur tidningarna och klistrar in i album. Men Vakre Hjem och Jeanne d´ Arc Living rör jag inte, dom har jag framme i gamla sockerlådor :)

  Krya på dig!
  Kram Annemari

  SvaraRadera
 5. De riktigt vackra som Vackre hjem och Danska Isabella sparar jag... andra spar jag i kassar och brukar fördela på vårdcentraler och tandläkare och frisörer... ha det gott... kram Jeanette

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin