torsdag 2 september 2010

Blått är flott..

DSC04185 (2)


Dom stora dörrarna som vi har lutade i hallen och som välter ibland och ger eftertryck åt tonåringarnas ståndpunkter har en otroligt vacker blå färg, nästan åt det turkosa hållet på andra sidan. Jag har aldrig den sidan utåt men jag tänkte visa hur den ser ut, för den är riktigt vacker!

Jag är absolut ingen blå person, mera grön eller brun, ja, svart också förståss och vit får vi inte glömma, men inte så mycket blå. Jag gillar färgen och ser jag någon blå grej vid någon härlig loppisraid, t.ex. ett slitet gammalt bord med blå avskavd färg, så får jag hjärtklappning direkt och vill-ha-hormonerna börjar strömma vilt och hysteriskt. Men när det kommer till att ha dom hemma, då blir det helt enkelt inte bra, jag vet inte varför.
Jag har däremot en del blå saker som liksom har smugit sig in hemma utan att jag har funderat så mycket kring färgen utan mer prylen i sig. Ett strålande exempel på det är ju alla såsskålar jag äger och enligt säkra källor, till och med samlar på.

Sist en av dörrarna välte gick den faktiskt sönder lite och funderingen omkring någon form av fästanordning mot väggen intensifierades.

Mattias körde på den med dammsugaren och den for i golvet med ett rungande brak och han var lite orolig om jag skulle bli ledsen för dörren men hallå, han dammsög! Jag struntar i dörren och är överlycklig och klappade händerna för att dammsugaren var framme! ;)

Dom är ruskigt stora och tunga, dom där dörrarna det är tur att han inte kom emellan som jag gjorde en gång. Jag höll på att måla något fantastiskt fynd som stod lite käckt inklämt i hallen och när jag kröp på alla fyra och målade för fullt och backade lite, så råkade jag backa in med ändalykten i dörren och med ett brak så hade jag dörren över ryggen. Då är man glad att man har en hel del dämpningsmaterial lite överallt på kroppen ;)

Ha en skön dag!
Kram Karin alias "krockkudden"

3 kommentarer:

 1. Sååå vacker dörr i läcker färg! Ja, de kan verkligen vara tunga de där gamla dörrarna!:)
  Gillar dina blå böcker oxå! Ang. hur man förvarar tidningarna så dräller de lite överallt... fullt på en hylla under vardagsrumsbordet, på v-bordet, i en margarinlåda, i en stor trälåda på hjul m lock på, i en garderob och i nån hylla!:) Vägrar slänga dom!...fyller på i lådan m hjul och än så länge är den inte full!..sen får jag hitta på nåt mer! Ha en bra dag! Kram :)

  SvaraRadera
 2. Hej krockkudden, det var en målande beskrivning... hoppas du inte fick några men av en tung dörr över dig...

  Blått är flott, jag hade allt blått förr men har inte det längre, fast jag fastnar också för blåa små saker...

  Men din blåa dörr var superfin om än inte så liten.
  Ha de, Kram

  SvaraRadera
 3. Även om man inte vanligtvis skulle välja en viss kulör så kan man ju tycka att den blir vansinnigt vackert just så där helt appropå. Vissa blå toner är bara ljuvliga! Tycker att du ska ta & bojkotta betongpannor totalt, finns inget levande bevis på att de är bra till någonting alls ;)

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin