måndag 20 september 2010

Brädad

Hej på er alla gullefjun

Här dammar det visst öde ;)

Just nu känner jag mig bara lite off. Det är rätt så chokat på jobbet vilket slukar en hel del energi. Vi håller också på att sälja gården uppe i Älvdalen vilket är helt sjukt hjärtekrossande och det är mycket kontakter med skogsstyrelsen, mäklare, lantmäteri.
Det är därför vi har åkt fram och tillbaka över hela Sverige för att rensa uthus och bostadshus den här sommaren. Utanpå allt det, så roddas det ju järnet ute i stugan också.. need i say more.. åsså i lägenheten då förstås, där det i och för sig stökas till mer än någonting annat ;)

Just nu är ingenting särskilt skoj och jag tycker att lägenheten liksom cramps my style hela tiden och hur jag än försöker så vill det sig inte riktigt.. kanske för att jag har svårt att komma till skott med saker och ting. Så, nu har jag sålt hälften av möblerna igen för att rensa lite och tillbringade helgen med att vänta in själen som jag förmodligen sprang ifrån någon gång i början på förra veckan.
I lördags kväll gick jag och lade mig kvart över nio och sov i tolv timmar och sen toppade jag det med att sova middag en timme på soffan när jag var ensam hemma en stund på söndagen ;)
Inte så många knop alltså..

Medan jag tillbringade helgen i skönt horisontalläge i drömmarnas förlovade land så passade Lasse minsann på att hämta hem en ny liten älskling så nu får jag finna mig i att vara brädad och utmanövrerad av den nya skönheten i familjen, den som han numera föredrar att gulla med och klappa på ;)


Aah skrotsamlare är vi allihopa... fin eller hur ;)


Vi hörs! Nu måste jag gå och gräva nåt..
om jag ska köra grävmaskin?... jahaani det kan ni hoppa upp och klappa er på att jag ska ;)
Nu ska det bli gräva av! ;)

Ha en skön början på veckan!
Kram Krutan

5 kommentarer:

 1. Det är lite skillnad på att samla grävskopor mot såskannor...
  Men det blir skapliga rabatter runt torpet nu kan jag tro...;)
  Gräv lugnt!
  Hoppas du känner dig piggare idag och att själen blivit hittad!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Förstår din smärta i hjärteroten...vi gjorde samma sak förra sommaren med gården hemma i Liden.

  Du får trösta dig med nya gullet...Lasse kanske blir brädad om han inte ser opp;-)

  Gräv lugnt och ta en liten powernap då&då tills själen har hittat hem igen!

  Kramar Birgitta

  SvaraRadera
 3. Hej! Ja alla har vi våra favoriter som vi bara måste ha, grävmaskiner låter ju lite otympligt att samla på dock.. =) Hoppas det lugnar ner sig för dig snart Karin!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 4. Gillar din blogg starkt! Läser den som underhållning när jag behöver muntra upp mig! Själv har jag just dragit på mig min fjärde "Kan du inte tala?", samlare, ja, skrymande o dyrt, nej....

  SvaraRadera
 5. haha ja visst är vi skrotsamlare på olika nivåer ;o)
  Ha en härlig dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin