måndag 13 september 2010

Hallå Måndag!

Hoppas att ni har haft en skön och givande helg :)

Det nya livet har lunkat på en vecka nu och jag tycker att det går riktigt bra :) Vill ni veta vad mitt snacks i helgen blev till slut.. äsch ni får veta det ändå ;)

Frukt!
Finns det egentligen något godare än färsk ananas i små bitar som man kan mumsa på. Är man riktigt illa däran i sötsugsträsket, kan man doppa bitarna i lite mörk choklad i ena hörnet. Jo jag vet att det är mycket fruktsocker i ananas men ihop med vitaminerna, mineralerna och fibrerna, och för att inte tala om känslan av att vara nyttig och snäll mot kroppen, så konkurrerar det ut godiset med sina stora sockerstinna tomma kalorier vilken dag i veckan som helst :)

Ni behöver inte vara oroliga för att jag ska förvandla den här bloggen till en blogg för hälsofreak ;) Nu måste jag ju ersätta ätandet med något annat, förslagsvis någonting nyttigare och roligare att syssla med än att äta och eftersom det tog ganska mycket tid i anspråk, så vad är då bättre än att utveckla springandet på loppis ;)
Jojo motion i all ära.. men loppis är roligare ;)
Senaste tillskottet på tavelfronten :)
Jag höll nästan på att missa den där jag stod i kassan på loppisen i helgen och filurade medan damen räknade ihop priset för dagens fynd.
Plötsligt började blicken vandra över tavlorn på väggen bakom henne och då fick jag syn på den.
Snabbt som ögat och nästan i panik, för att jag höll på att skrämma slag på den stackars damen när jag plötsligt skrek till när jag fick syn på den, fick hon plocka ner den så jag kunde ta den under armen och mycket nöjt åka hem :)

Ha nu en skön början på veckan!
Kram Krutan mistlurstutan ;)

4 kommentarer:

 1. Ja, på loppis måste man vara snabb som ögat, det finns fler som går där med hökögat och lurar på fynden.
  Förra veckan bad jag närmaste (okända) dam hålla lilla sonen så jag kunde snabbt som attan lägga vantarna på en tvättkorg (porslinshylla i kombination med tultande sonen är ingen bra kombo) Sen fick han snällt sitta i korgen resten av rundan....

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar tavla förstår att du höjde rösten. Underbar vacker kombination på tavla och staty.
  Kram Raina

  SvaraRadera
 3. Ha, ha, men vilken underbart vackert tavla, vilket kap! Och ihop med den kvinnoskallen( jag har en likadan) blev det så vansinnigt snyggt!

  Motion får man på loppis, mer än man tror: )

  Tack för jättefin reklam för Gruvgatan 13, butiken där jag jobbar extra, vi blir så glada! Mari.

  SvaraRadera
 4. Åh den tavlan var verkligen jättevacker!
  Ha en fin dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin