fredag 10 september 2010

Härliga Fredag igen...

Nu ser ni väl till att fika och fredagsmysa ordentligt idag, så att ni står er hela långa veckan till nästa gång  ;)

För mig blir det inte så mycket fika, och det lilla fikat som blir, får bli av det nyttigare slaget eftersom det nya livet äntligen har dragit igång… för vilken gång i ordningen förtäljer dock inte historien och tiden får utvisa om det blir sista gången eller en i raden av alla tidigare försök som startar måndagar varje vecka ;)
Nu har jag emellertid startat upp det nya livet på en tisdag, så det finns gott hopp om framgång den här gången ;)

Kolla den härliga svarta byrån.. aah mucho fino!

Eftersom det inte händer så jättemycket här, mer än att jag målar rutor i parti och minut, till Lasses alltmer stigande förskräckelse, så bjussar jag på ytterligare inspirationsbilder idag, den här gången från den fantastiska butiken Gruvgatan 13 i Falun. Den brukar vi alltid försöka besöka när vi ställer kosan norrut.
Det blir tråkigt nog inte så ofta som jag skulle vilja eftersom vi har svårt att hinna före 18 när vi åker upp, och hem åker vi ju alltid på en söndag så det får bli när man tar lite extra ledigt från jobbet och kan åka på andra tider :)
 
Aah.. smörja, vilken smörja.. yummie ;)
 
Vad säger ni... vill man inte bara hoppa ur fredagspyjamasen och åka och handla järnet i den här butiken ;)
 
Ha en skön helg alla godingar!
Kram
Krutan Rutan

6 kommentarer:

 1. Nästa gång jag är i Falukrokarna måste jag nog ta mig ett besök=) Vackra lyktor och nyfiken på rutorna är jag...Ha en fin helg/Annica

  SvaraRadera
 2. Trevlig helg donnan :)

  Anna Målare

  SvaraRadera
 3. Åh vilka fina bilder, ska snart dit, åker med bussresan där Petra ska vara guide ska bli så kul att äntligen få besöka Gruvgatan 13 ;o)
  Ha en finfin dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 4. Men underbart!! Tisdagar ska jag också testa ;) för måndagar har inte funkat så bra alla ggr.
  Bilderna är lovely på alla fina grovsiga lyktor!!
  Kram CArina
  PS.Jag skyller allt fika på gipset.
  Är det inte fantastiskt att man hittar nya ursäkter :)

  SvaraRadera
 5. Jättefina bilder, visst vill man handla!
  Lycka till med rutorna... och det nya livet!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 6. Ja den butiken verkar vara något i min smak! =)
  Ha en skön söndag!
  Kram /Anna

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin