fredag 24 september 2010

Hej på er alla fredagsfjun!

Tänk så blev det slutet på arbetsveckan igen :)
jösses vad tiden springer iväg!

Lasse som befinner sig i Stockholm i veckorna nu för tiden kom hem idag och har i veckan som varit längtansfullt trånat och saknat sin lilla, nåja, lilla och lilla.. 7,5 ton älskling.. nej just det.. inte mig då, nog för att jag väger en hel del men så långt som till ton har jag inte kommit än ;)
Nää han hade saknat sin lilla grävmaskin i veckan, joo mig också förstås, men väldigt mycket sin lilla grävmaskin ;)
Själv har jag inte gjort så mycket den här veckan utan mest bara funderat över allt jag skulle vilja göra, vilket alltid betyder en hel hop med extrajobb för mig, så det där med att tänka, det är inte bra alls ;)
Det brukar fungera som så, när jag får för mig att tänka, att jag kommer på den här o-t-r-o-o-l-i-g-a helt enkelt f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-a idén som jag bara m-å-s-t-e göra, helst så fort som möjligt.


Rutor som väntar på perfekta smutsen och the quest for stearinljus som passar i nya ljusstakarna är äntligen framgångsrikt avklarad ;)

I det här fallet måla om det stora linneskåpet i grått och svart sådär vackert gammalt nött med förhoppningsvis den perfekta antika smutsen, som vi håller tummarna för att den ska levereras idag, beställd från konstnärshandeln där dom har lite koll, och då vet jag att, för att kunna måla om skåpet måste jag ta bort den målarfärgen som redan sitter där – jättejobbigt och inte särskilt kul.. alls, inte på något sätt... jättemycket jobb, skittråkigt rent ut sagt och jag måste göra det.. i vardagsrummet.
Skåpet är jättefint som det är idag men jag har ju den där målbilden, idén, som hemsöker mig i tankarna hela tiden och som aldrig lämnar mig ifred ;)
Alltså sitter jag och ångestfullt suckar och försöker övertala mig själv jag helt enkelt ska vara nöjd med det som är.. helt enkelt gilla sakernas tillstånd i nuet.

Det brukar aldrig fungera.. nope.. never ever, vet inte hur man gör helt enkelt!
Alltså vet jag – tråkigt arbete nära nu, när jag var så dum så att jag tänkte, men kul på andra sidan när man får börja måla.. jag längtar.. men inte för mycket, jag måste bara samla mig lite först ;)

Ha en skön helg
Pussåkram
Krutan

4 kommentarer:

 1. Inte bra att tänka för mycket alltså!
  Du med dina flotta springskor är väl snart mager som en jakthund!?
  Lycka till med projekten!
  Trevlig helg, Marie

  SvaraRadera
 2. Åh som jag känner igen detta med tänkandet, det är inte bra, det liksom svämmar över i huvudet med projekt man vill ta tag i och skönt att höra att det är fler än lilla jag som också nyttjar vardagsrummet som målarverkstad ;o)
  Ha en finfin dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 3. Men det är ju självklart att man får en massa ideer som ska genomföras direkt!! Fast helst slippa allt tråkigt slipande, lägga ut skyddspapp och maskera, man vill ju bara gå direkt på den roliga delen av att göra om!

  SvaraRadera
 4. Hej Karin,
  Å vad härligt att få sitta i lugn och ro och bara läsa i kapp alla dina fina inlägg som jag har missat!

  Det är en fröjd att kika in här!
  Kram Jes ♥

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin