onsdag 8 september 2010

Inspiration..


Bild från Magasin 36

Hej på er alla kanonkulor!
Hoppas att ni har en bra vecka hittils!
Idag bjussar jag på en inspirationsbild, vilket betyder att den inte återger något som finns hemma hos mig ;)

Den här har jag hittat på nätet och jag blir alldeles knollrig och glad i hela kroppen när jag tittar på den, jag har den till och med som bakgrund på dataskärmen just nu, ett tag tills det dyker upp en annan ;)

Jag skulle så gärna vilja ha en möbel som ser ut som byrån på bilden, ni kanske ser likheten, i alla fall lite lite, från förra inlägget men jag ska inte vara så högmodig, så att jag tänker påstå att min sekretär kommer att se ut precis som på bilden men gosh vad jag önskar det, hett och innerligt! :)

Jag måste genast börja experimentera så att det i alla fall kan bli en variant a la Karin Krut för jag menar… hur svårt kan det vara ;)

Lasse höll på att få dåndimpen när han såg mönstret ;)

- Kolla kolla Lasse vad fint det blir (pekar ivrigt på den nypimpade sekretären)

- *besvärad tystnad* (och en mycket talande sådan, hehe)

- Hahahaha.. du tycker att det är fult va..

- *diplomatisk tystnad*
hm, *harkel* alltså.. jag är ju inte så jätteförtjust i rutor..

Hahaha.. ja, vem vet, han kanske ändrar sig när den är färdig ;)
P&K
Krutan

5 kommentarer:

 1. Äsch, rutor kan vara helt, fantastiskt underbara... lite papina på din nypimpade byrå så blir den precis som din inspirationsbild... kramen Jeanette

  SvaraRadera
 2. Tänk vad män kan var diplomatiska ibland.Snyggt, tycker jag.
  Kram Yvonne

  SvaraRadera
 3. Såååååååå himla snyggt! Gillade hela bilden! Jag gillar oxå rutor och skulle vilja ha målat rutigt golv nånstans! :)ps..jag känner absolut igen den där besvärade tystnaden hemma när man säger, visst är det snyggt? :)

  SvaraRadera
 4. Såå fint! Jag gillar också rutigt! Men vet inte riktigt var i huset jag ska få till det... Någonstans bör man ju hitta en bra yta i alla fall;-) Längtar verkligen efter att se din sekretär, det kommer definitivt bli jättefint!

  PS LOVE Magasin 36!

  SvaraRadera
 5. Hihi du är för härlig och jag är helt övertygad om att det blir ursnyggt!
  Ha en finfin dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin