fredag 3 september 2010

Jag tror..


..att jag har utvecklat en mycket allvarlig allergi mot betongpannor ;)

Jag tor också att, nästa gång Lasse ringer mig på jobbet och säger att han har svarat på en annons på blocket angående "betongpannor skänkes" så ska jag nog vara väldigt upptagen just den eftermiddagen ;)

Det började med att jag satt på jobbet igår och krumelurade och funderade om jag kanske skulle föreslå, att vi skulle göra ett besök på hjärta till hjärta efter jobbet, när telefonen plötsligt ringer och det är Lasse, som lite upprymt berättar att han ska åka och hämta lite betongpannor efter jobbet som han har fått till skänks via en annons på Blocket.
Det är inte så många.. två lass kanske.. vill jag följa med? Joovisst svarar jag och tänker att vi kanske kan kvista förbi hjärta till hjärta på vägen hem sen.

Det blev inget loppisbesök. Kvällen slutade i stället med att jag under tre timmar bar tre ton betongpannor!

För så här blev det.. när vi väl kom dit och skulle hämta dom två lassen så tyckte snickarna som höll på att lägga taket, att vi lika gärna kunde ta resten också.. nu när vi ändå var där! Så i ett huj när vi körde vår första vända med betonpannor, plockade dom av taket på andra sidan av huset också.. så att det blev...  fyra lass till.. jippii, not ;)

Vi får i alla fall en redig och fin väg ute i stugan nu med så mycket pannor i botten, så det kan vara värt allt slit.. kanske  :)

Nu sitter jag med lama armar idag och ser ut lite som Ulla Bella min sekreterare, när jag försöker skriva ut alla beställningar som ska göras, och när jag ska ringa någonstans blir det åttaåttaåtta  ;)

För er som är lite yngre kan jag berätta att Ulla Bella är en karaktär från en kultserie som hette Solstollarna och som gick på 80-talet och som var otroligt rolig, det finns många klipp på Youtube för den som vill kika :)

Ha en superskön helg!
Kram Krutan
som inte ska göra många knop i helgen ;)

Förtydligande
Jag tänkte inte på det, att det inte är självklart för alla i hela världen vad just vi ska göra med alla betongpannorna :)
Vi ska lägga dom (läs krossa) som bärlager i våran väg som vi håller på att göra ute i torpet!
Så har ni några tegel/betongpannor liggandes som ni inte orkar åka och slänga, ni som bor i Linköping med omnejd, så maila mig så blir Lasse glad, och jag med i förlängningen när jag äntligen kan åka på vägen :)
Själv ska jag gå leta reda på några vetevärmare som jag kan binda fast runt armarna ;)
P&K

4 kommentarer:

 1. Jessica Ringdahl3 september 2010 10:04

  Hej!
  Har för några dagar sedan hittat din blogg och tokgillar den! Tänkte härmed lämna min första kommentar, som består av en enkel fråga. Vad ska Ni/din man göra med betongpannorna? Jag menar fyra lass, det är inte lite. Antar att jag har missat ytterligare användningsområden än vad de just är avsedda till. Men jag har ett lager på lut ute i mitt ute förråd och hoppas härmed på ett starkt tips :)

  Forsätt med din bloggstil. Så fortsätter jag att läsa. Må så gott och trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Hej Jessica och välkommen hit!
  Vad roligt att du gillar bloggen :) Jag har skrivit i inlägget nu vad vi ska göra med pannorna..
  Ha en skön helg
  Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Min första tanke här har Ernst varit! Det blir jättesnyggt med dessa betongpannor krossad som ett bärlager....ska bli kul att få se när det är klart... lova visa!

  Trevlig Helg!
  kram Marina

  SvaraRadera
 4. Hahaha...stackare! Först tackar man glatt ja och tycker man är såå duktig och så blev det så mycket mer jobb än man tänkt!:) Känner absolut igen UllaBella så jag vet precis vad du menar! :)
  Ta det lugnt med armarna nu då i helgen! Kram

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin