måndag 27 september 2010

Men Mamma.. har du sålt vardagsrumsbordet!?

Så kan det låta hemma hos oss när tonåringarna helt plötsligt inte har något bord att ställa chipsen på ;)

Vi sa ju att det var för litet.. eller hur, erkänn att det var därför du sålde det…

Dom kan vara så härligt indignerade ibland dom söta små tonåringarna ;)

Nu har jag dock skottat fram ett annat bord som jag hade undanstoppat, längst in under en massa andra möbler och bråte i en bod i stugan och jag hoppas att det ska falla familjen bättre på läppen. Det ska bara sågas och målas lite men sen blir det fint :)
Jag är emellertid i valet och kvalet när det gäller färgen.. helt vitt, eller helt ljusgrått, eller ljusgrått underrede och svart skiva.. aah alla dessa kvalfyllda val, det ringer ilandsproblem så högt så att man får svår tinnitus i öronen.
Ibland kan det trots allt vara rent av uppfriskande med alla små obetydliga problem så att man slipper tänka på krig, svält, atomvapenframställning och riksdagsval om så bara för en liten liten stund.

Klockan åtta i fredags kväll kom jag på den ovanliga ;) men synnerligen goda iden, att jag skulle möblera om, nu!
Jag var helt ensam hemma, Lasse var på lokal med vännerna och därför hade jag inte någon som kom med invändningar vilket resulterade i att det blev en total rockad i vardagsrummet. Jag flyttade möbler med svetten lackande och en sällan skådad frenesi.
Några möbler blev liksom över och fick stå i hallen så länge, för det är ju inte så att vi har för många möbler, nää det gäller bara att hitta rätta platsen för dom ;)

Det fina porslinsskåpet från matrummet fick bli vackert bokskåp i vardagsrummet.. det fattas dock lite böcker för att det ska bli fullt... åååh va synd nu måste jag gå på loppis och köpa fler ;)

När jag lite senare ligger i sängen och hör Mattias komma hem och utbrista oj när han i skum belysning måste passera hinderbanan i hallen och sedan kommer in i vardagsrummet där inget står där det gjorde när han gick hemifrån, slår det mig vilken tur min familj har som har mig ;)
 
Tänk så spännande det måste vara att gå hemifrån och inte veta om det ser likadant ut när man kommer hem igen och Lasse vet numera att man inte behöver vara borta många timmar innan man utmanas av hinderbana i dämpad belysning i hallen när man kommer hem ;)
 
Ha en skön måndag!
Kram
Karin alias "flyttsnubben"

10 kommentarer:

 1. hej !!!
  ha,ha, vad du är rolig !!
  ja, tuuuur att de har dig, livet skulle vara såååå mycket tristare annars...
  Precis sådär är det hemma hos oss också, ingen vet hur det ser ut när de kommer hem...
  Ha en härlig vecka !!
  Kram,Monica

  SvaraRadera
 2. Hej Krutan!
  Ja de har allt bra tur som har dig! **fniss**

  Min gubbe har lagt till frasen - var hittar jag det nu? så fort han skall ha nåt, för som sagt det finns inte alltid på samma plats som sist.

  Alltid lika kul och uppfriskande att hälsa på hos dig! Önskar dig en härlig vecka.

  Hälsningar Monica

  SvaraRadera
 3. hehe ja nu fick man sej ett gott skratt så här på förmiddagen..sitter hemma och snörvlar och bloggar lite...:).. du är för härlig..tycker mej nästan se hur det går till där hemma hos er när de smyger in på småtimmarna:)...snyggt bokskåp förresten.. ha de bra
  kram..Pia

  SvaraRadera
 4. Hahaha, ja vilken tur att de har oss, eller hur! Det är så skönt att veta att det är fler som är som en själv.. ;)
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 5. Ditt bokskåp är såå fint! Haha..ja, verkligen spännande att få komma hem och inte veta hur det ser ut!:) Det uppskattar väl familjen?! lr hur?! :) Låter spännande med skåpet du ska måla..efter att ha tagit bort nuv. färg! :)

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Vad trevligt du skriver, jag ar en svenska som bott i USA over 40 ar, sa min Svenska ar lite gammaldags.
  Sa jag njuter att lasa dina roliga kaserier om livet.
  Halsningar
  Agneta Romano

  SvaraRadera
 7. Hej! Hit hittade jag precis å här var det mycket roligt att läsa, om omkringflyttande möbler och snubblande tonåringar. Får nog läsa lite till...
  Och du, jag länkar till dig, hoppas det är OK, för hit vill jag hitta igen :)

  Ha det fint!

  SvaraRadera
 8. Hihi, självklart har de tur som har dig!
  Vad annat finns det att göra en fredagkväll...passar ju utmärkt för lite ommöblering..;)

  Önskar dig lycka till med bordet, det blir säkert supersnyggt vad du än väljer!

  Kramar Maria!

  SvaraRadera
 9. Vad kul med ett litet kvällspjojekt :) När man får idéer vill man gärna sätta igång omedelbart, jag känner igen mig.
  Vackert skåp du har där...
  /Ankan

  SvaraRadera
 10. Ha ha ha...det hade kunnat vara hemma hos mig, och mina tonåringar. Hemmet kan se helt annorlunda ut på eftermiddagen....

  kram Anna

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin