måndag 6 september 2010

Möbelskifte..

DSC04220tjoho, jag fick en sån fantastiskt kul idé!

Det stora linneskåpet i vardagsrummet, som för övrigt fortfarande är tomt, får flytta till matrummet och bli porslinsskåp, där det befintliga fina porslinsskåpet står, vilket får flytta in i vardagsrummet där damsekretären står och får bli skåp till alla fina loppisfyndade och ärvda glas som ligger nedpackade i kartonger.
Där linneskåpet stod ska ett tv-skåp, förslagsvis markör från det stora varuhuset stå, ommålat och fint och den stora sekretären i vardagsrummet, som i skrivande stund står och torkar efter en liten dekorationsmålning, får flytta ut i hallen och bli dataskåp och det befintliga skrivbordet som finna där åker till sopis.
På den stora sekretären ska det stå ett mindre skåp för pärmar och sånt, men ett sånt skåp har vi inte än, eller jo kanske men det är fel färg och så mycket roligare att behöva ett nytt skåp.. för vi har ju så himla få skåp här hemma… hehe, not :)

Hängde ni med?
Inte?
Det gjorde inte Lasse heller, så vilken tur han har, som får åka bort på kurs om en vecka ;)

Ha en härlig Måndag alla smultronblommor!
Kram Kram
krutan

8 kommentarer:

 1. Oj du..där satt det inte fast precis:)..härligt..min karl hade gått ut förlängesen om jag hade gjort ALLT detta på en och samma gång..som tur är kan jag själv ibland:)..ha en toppenmåndag...hihi..jisses vilken ommöblering..tar en stund att fundera på den du..
  kram..Pia

  SvaraRadera
 2. Ha tur att vi tjejer kan flytta berg/läs stora skåp med hjälp av några trasor uder skåpsfötterna... och inte behöver hjälp... För vi är nog många som möblerat om helt och hållet när mannen varit på kurs... ler.. kram Jeanette PS... jag formligen älskar V-slip... kram igen

  SvaraRadera
 3. Vojne vojne...
  Där ligger jag allt i lä, trots att jag älskar att förändra.
  Den nu vuxne sonen sa häromdagen att det han minns starkast ifrån sin barndom är att möblerna hela tiden flyttade runt.. tror han överdrev... han måste väl minnas någonting annat också!?
  Numer är jag herre i mitt eget hem, och mina idéer drabbar bara mig själv ;-)

  Och nu har jag en burk v-slip väntande, och min mormors gamla skänk i blickfång. Efter målningen ska den få en ny, och bättre, placering i lägenheten...
  Och om inte det blir bra testar jag en annan tanke.
  Bra kommer det att bli iallafall...
  Den lika gamla kökssoffan ska också på lite färg på sig.
  Och Gud nåde den som säger att furu är på väg tillbaks till inredningen.
  Inte hos mig iallafall!
  OM jag har någon speciell stil så är den... blandad?!

  Ha en underbar måndag!

  SvaraRadera
 4. Hahaha...nä, jag hängde inte med! Men då blir det en överraskning..ser fram emot att se hur det blev! Ha en bra dag! Kram :)

  SvaraRadera
 5. Tur att man kan skicka bort dem när det rör ihop sig (för dem...) ;)

  GIllar din stil!

  Kram,

  Anna

  SvaraRadera
 6. Hej !!
  Nej ,men vad kul, jag har också en liknande ide;
  byrån i sovrummet ska flytta till hallen, skåpet som står där ska till köket...
  bordet som står i köket ska till sovrummet...
  Och har du hört på maken, mannen ska på segelsemester om en vecka,he,he....
  Can't wait !!
  Jag håller utkik här hos dig, man får såååå bra tips på massor med viktiga saker man kan göra hemma !!
  Och jag måste säga att jag gillade bilden på såssnipan jättemycket,väldigt fin bild !!
  Ja, såssnipan är ju fin, den med...
  Kram,
  Monica

  SvaraRadera
 7. Hihi...jag ligger i lä! Min man tycker att jag bubblar över med projekt, men då har han inte läst din blogg. Härligt att läsa om din energi :o)
  Det kommer att bli toppenfint, som allt annat du gör!

  Lycka till och akta ryggen ;o)

  Kram
  Ulrika

  SvaraRadera
 8. Det blir en kul vecka för er båda!
  Du får väl rita en karta när han kommer hem!
  Lycka till!
  Kram Marie

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin