tisdag 14 september 2010

Retliga rutor..

 Det blir inte alltid som man har tänkt sig!
Alla rutor som jag har målat i parti och minut får jag nu försöka ta bort och göra om, inte av någon som helst annan anledning, än att jag inte alls tyckte att det blev särskilt bra ;)


Jaha, nu var det färdigt och nej det blev inte bra, åtminstone inte bra nog ;)

Egentligen så visste jag redan från början att det förmodligen inte skulle bli så lyckat, men jag chansade för man vet ju aldrig, man kan ju ha fel… det händer visserligen inte så ofta men man vet aldrig där heller, ingenting är säkert, någon gång ska ju vara den första.. hehehe, eller vad säger ni.. ;)

Anledningen till att det inte i mitt tycke blev bra var att jag målade dom svarta rutorna ovanpå befintlig vit färg och trodde, eller rättare sagt hoppades att det skulle gå att nöta igenom den vita färgen och få fram träet under när det väl var dags att slipa fram nötningar… jag tänkte inte på att jag målat byrån en gång tidigare med grå färg.. hahaha, jo så det blev lite missräkning från min sida ;)

Men ni vet vad man säger – Gör om, gör rätt! ;)


DSC04267
Rutor som ska väck och ljusstakar från Olsson och Jensen.. aah mucho fino! och jag älskar dom, men det är en smått omöjlig quest att hitta stearinljus som passar..

Lite sådär i förbifarten så läste jag veckans horoskop och det löd som följer..
Jungfrun
Testa ideer!
Merkurius influenser bidrar till ett härligt fantasiflöde under de här dagarna. Nya ideer dyker upp och förändrar dina planer, kanske inte till det bättre men till det mer spännande!
Fokusera på: Kreativa sysslor
Lyckokastet: Nytänkande

Hahaha.. jaa ibland stämmer det kusligt bra! :)

Ha en mysig tisdag
Kram Karin

9 kommentarer:

 1. Hej, Nej men det ska du väl inte göra om. Nu vet jag ju förstås inte hur du ville det skulle bli men jag tycker det blev otroligt charmigt. Sådär kan det ju bli när det är flera lager färg på en möbel och det understa tittar fram med årens slitage.
  Ha en trevlig dag.
  Liselott.

  SvaraRadera
 2. Faaaast......

  Jag tycker rutorna är jätteballa!

  Om du inte gillar dem på byrån så kan du väl måla dem på en bricka, snyggt sörru :))))

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Mhm...från mitt perspektiv ser det inte allt misslyckat ut! Gå ut en stund så du får perspektiv på härligheten ;)

  HA en fin dag.

  Anna

  SvaraRadera
 4. Nej men jag tycker som ovanstående att resultatet av rutprojektet blev alldeles utomordentligt bra! Men din vision såg kanske annorlunda ut från början? Jag skulle då vara nöjd med att ha denna byrå prydandes något hörn i huset......

  SvaraRadera
 5. Hej. Vad glad jag blir för din skull att du gillar ananas... kan du inspirera mig så vore jag överlycklig!
  Och du, tänk efter innan du målar om bordet. Det är ju jättesnyggt..precis som tavlan, stackars tant, hoppas hon kommit över chocken;)
  Ha de, Kram Marie

  SvaraRadera
 6. Hej Karin,
  De rutorna hade jag absolut inte målat över, de blev ju jättefina :o) Tillsammans med din nya tavla och de urläckra ljusstakarna blir det ett fantastiskt stilleben.

  Trevlig kväll!

  Kram
  Ulrika

  SvaraRadera
 7. Åh jag tyckte det blev supesnyggt!!
  Ha en riktigt fin dag!
  Kram/LenaS

  SvaraRadera
 8. Åhnej! Du ska väl inte ta bort det!?? Blev ju superfint! Kram :)

  SvaraRadera
 9. Hejsan! Det blev ju jättesnyggt! Jag vill bara tips om Falu Ljusstöperi, dom kan säkert fixa ljus som passar som handen i handsken! /Jessica

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin