onsdag 29 september 2010

Värkarbete..

Härom morgonen skjutsade Lasse mig till jobbet och jag tyckte nog att han trampade väl mycket på gaspedalen för att vara så tidigt på dagen innan man knappt är vaken.Herregud måste du köra rally på morgonen.. du kör ju värre än migHahahaha näädu Karin jag har inte fyrhjulssladd i kurvorna (skrattar gott och länge)


Det söta lilla sybordet är det sista i samlingen som har fått lämna lägenheten och flytta till ett nytt hem.


Jag säljer fortfarande av en massa möbler hemma och lider stora kval när jag ska värka fram det rätta valet av färg till bordet.
Benen är avsågade och färdiga och jag har så smått drivit alla till vansinne med mitt tjat ;)Bläddrar frenetiskt i mina fina böcker i jakt på den ultimata färgkombinationen och den slutliga inspirationen.


Nu har jag dock tröttnat rejält på det här velandet Hallå, vad är det värsta som kan hända… blir det fel, får jag väl helt enkelt måla om och över..
been there
done that
no big deal ;)Nää vet ni vad, nu kör vi så det ryker.. med fyrhjulssladd och allt
Nu ska här blandas målarfärg! ;)

Ha det gott alla kanonkulor!
Kram Velpottan!

4 kommentarer:

 1. Ja du krutan- det brukar bli rätt bra allt du gör så jag är inte det minsta tveksam! =) Lycka till med målningen!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 2. Låter otroligt spännande! Vet hur det är att ha beslutsångest! Men som du säger, det kan ju inte mer än bli fel! Ska bli spännande att se hur du lyckas! Hälsningar Amelie

  SvaraRadera
 3. ja visst är det så blir det inte bra finns det ny färg, hoppas du snart hittar de rätta nyanserna/färgerna!
  Ha en finfin dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 4. Åh va jag känner igen mig!...jag är oxå velig och diskuterar med flera innan jag bestämt mig..men ofta är ju det första man tänkt bäst!..men det är kul att kolla runt i böcker med möbler i rätt färg och bli inspirerad! :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin