fredag 15 oktober 2010

Bring it back..

..äntligen, Säger jag bara!

Vitrinskåpet är inte ute i kylan längre utan med stora steg på väg tillbaka in i finrummen. Inredarna på fina firmorna har tagit skåpet till nåder igen och välkomnar numer vitrinen med stora famnen.

Denna fantastiska nyhet slås upp stort på olika forum.. nåja det är väl inte någon braskande nyhet för oss här i den shabby-antika-franska-industri-skrotiga-rostiga bloggvärlden direkt.. här har det ju florerat ett och annat vitrin- bok- titt- och fallfärdigt skåp på dom flesta bloggar en väl tilltagen tid nu. Man undrar ibland uppgivet om man är hopplöst ute eller otroligt chict inne.

Ännu ett sätt att använda vitrinskåpet.. helt underbart oväntat och supercoolt ;) skulle själv gärna lägga rabarber på just denna versionen... är det möjligen ett antal 39:or som står där på display tro...
Bild från nätet.

Är det bara måhända så, att vi varit hopplöst ute så länge, att vi till slut blivit själva essensen i det chicka inne ;) Man vill ju väldigt gärna sätta etiketter på olika stilar och man ska gärna passa in i dom olika förutbestämda boxar och stilen i hemmet bör helst tillhöra någon speciell inriktning.. shabby chic, industriell, lantlig, fransk vintage…

Jag, kan inte för mitt liv sätta någon etikett på min stil och jag tror inte att någon annan kan det heller, ens om viljan skulle finnas ;) och jag är inte så säker på att jag skulle vilja det heller.
Jag tror nämligen att det är lite begränsande, jag vill hellre behålla ett öppet sinne och se på min stil som dynamisk.. (superbra ursäkt för att aldrig behöva göra färdigt någonting enligt Lasse) ;) den är helt enkelt flytande inte alls fyrkantig och lever sitt eget liv (läs: stökig, oorganiserad, ogenomtänkt och regellös) ;)
En positiv sak med det, är inte desto mindre att man alltid hänger med svängningarna i modet med någon möbel hemma.. man är alltid sådär mysigt chict inne med någon, om än så liten del av hemmet :)

Alltså är min stil aldrig riktigt ute i kylan och det tackar jag för, hur stökig och oorganiserad och ogenomtänkt jag än är ;)

Ha en superskön och mysig helg
Pussåkram
Krutan
som har bf i helgen och ska på husvisning ;)


8 kommentarer:

 1. Den där idén att använda vitrinskåpet på kommer min dotter sno direkt. Hon är skofettuschist och har just nu alla sina dyrgripar uppradeade på koffertar i brist på annat.

  Superläckert!

  Mys på dig
  Lena

  SvaraRadera
 2. Så smart! Själv har jag tyger i mitt vitrinskåp så jag ska se dom och bli inspirerad till att sy nåt av dom!
  Tänkte på dig och ditt rutiga bord när jag var inne hos Den gamla skolan och såg hennes fina gamla rutiga bord. Har du sett det? http://dengamlaskolan.blogspot.com/2010/10/bord-med-ruter-i_15.html
  Trevlig helg! Kram

  SvaraRadera
 3. Riktigt läckert skoskåp.. jag tror skorna är 38:or...:)
  Ha en en bra bf helg, det finns mkt kul att göra då!

  Bra skrivet om olika stilar och att inte vilja fastna i nåt fack. Skönt att kunna räkna sig som inne, på vissa saker iallafall. Kram

  SvaraRadera
 4. Kikar in och önskar dig en supertrevlig helg!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 5. Åhhh så snyggt och vilken bild sen.. Ja en del har ju skor som e fina att ha i skåp :) Villl haaa...
  Ha en skön söndag..kraaaam

  SvaraRadera
 6. Åh, du är verkligen min FAVORITBLOGGARE, no1!!! Så härligt att läsa din humoristiska inredningsblogg :-)

  Och det är så härligt med egen personlig stil! jag brukar alltid tänka att om man "aldrig är så där hett inne... så blir man aldrig heller helt ute" Personligt är det bästa! -och att inte bara snöa in på en enehanda stil!

  Kram Carro

  SvaraRadera
 7. Hallå där !
  Tror bara man ska vara konsekvent o köpa det som man verkligen tycker om , då blir det personligt o mkt mer spännande.
  Husvisning !!! Vad spännande , hoppas det gick bra.

  kram Betty

  SvaraRadera
 8. Läcker blogg du har! Massor utav vackra inspirerande bilder! =)

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin