tisdag 5 oktober 2010

Flitens lampa..

..har brunnit här hemma må ni tro och jag med den!
Tvärt emot vad många tror så är det inte många lugna stunder här i lägenheten ;)
Nu har jag varit igång och jobbat på egen hand igen.. det gäller att passa på när alla militärer är utom syn- och hörhåll ;) Eftersom jag kan ha lite bråttom ibland när det ska värkas fram alster på alster och inte alltid riktig har stenkoll på alla utstickande delar på kroppen, så händer det ibland en del olyckor, så också denna gång.. vet ni vad jag har gjort...

Jag har haft sönder dammsugaren!!

-Men shit.. hur fan gick det här till!? ropade Mattias bestört när han fick se förödelsen..
-Joo, det var så att jag råkade snubbla på den för att jag inte såg den mitt på golvet och så skulle jag parera och då klev jag liksom till litegrann och då råkade jag typ.. ja, trampa på den... och då blev den så där.. den gick liksom... av!
-Hur fan kan man ha av en dammsugare!? skrek Johanna när hon kom hem
-Joo... det var så att jag trampade på den... och sen..
-Men hur fan kan man trampa på en dammsugare!?
du är ju helt jävla otrolig.. nu måste vi tillbringa mycket tid med dig för när Lasse kommer hem kommer han att döööda dig!!

TILL SALU!

Hemsydd (av mig) mormorskudde ca 60 cm i diameter.
Den är sydd av ett gammalt lakan med brodyr och har två knytband på baksidan och är rynkad enligt konstens alla regler som min skräckinjagande syslöjdsfröken lärde mig en gång i tiden ;)
Jag har tyvärr ingen innerkudde men jag har använt en vanlig 50x50 och knölat till hörnen, det fungerar bra.
Den är helt nysydd och med ett färskt dammsugaroffer i bagaget ;)
249 kr + frakt

Pussåkram
Karin
alias "demolitionwoman"

9 kommentarer:

 1. You have make a beautiful that pillow. I don't know how much it is in Euro's?
  But I understand, there is no pillow inside?

  And... succes with your vacuum cleaner :-))

  Have a nice evening
  Hugs,
  Patricia

  SvaraRadera
 2. Du jätteduktiga kvinna, vilka alster du producerar, inte bara med penseln den här gången utan symaskinen också...lite svinn som trasiga dammsugare får man räkna med ibland....

  SvaraRadera
 3. Åh jisses som jag skrattade när jag läste din bravad med dammsugaren låter pecis som en sån sak jag skulle lyckas med ;o) Kudden är underbar!
  Ha en finfin kväll!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 4. Å vilkem jättefin kudde! Vad duktig du är! En dammsugare är en värdslig sak;-) Kram

  SvaraRadera
 5. Jättefin kudde du sytt..ursöt!
  Kram Marina

  SvaraRadera
 6. Hej,
  så snygg!! Kämpar också med att sy lite nya kuddar just nu, men har lyckats hålla liv i dammsugaren!!

  Rackarns snyggt du fått till rundeln i mitten - det är såååå trixit tycker jag.

  Hälsningar Monica

  SvaraRadera
 7. Hahaha, ja hur kan man trampa sönder dammsugaren? Var den typ pytteliten eller? I vilket fall så skulle jag få panik om jag var utan min dammsugare en enda dag. Det är någon konstig hatkärlek... Jättefin kudde!

  Kramis Lisa

  SvaraRadera
 8. Hej Karin!
  Men oj, jag säger detsamma, hur gick det till? :) Du är nästan som mig när det gäller att ha sönder saker, fast jag SLÅR sönder dem när jag blir sur.. skulle SY av ett gammalt lakan precis som du har lyckats med och det slutade med att symaskinen gick i graven. Skulle behöva en lektion i anger managment när det kommer till att sy.. Vill du ge mig en lektion? Jättefin kudde!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 9. Man kan vara händig på många sätt ;) Vilken fin kudde!! /Therese

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin