tisdag 5 oktober 2010

Hej på er alla rymdgodingar..

Hur gick det igår? Fick ni några kanelbullar, kanelbullens dag till ära?

Jag lyckades faktiskt skrämma ihop några bullar till min familj. Inte alls på något flashigt planerat sätt utan mera, på-affären-för-att-handla-mjölk-oj-kolla-här-tre-bullar-för-en-tia-ja-just-ja-kanelbullensdag-kanon-nu-slipper-jag baka-inte-för-att-någon-trodde-att-jag-planerat-det-i-alla-fall, ohusligt sätt ;)Nej jag vill ju inte göra medlemmarna i min familj oroliga och misstänksamma genom att göra någonting som jag inte brukar.
Dom blir så stirriga och nervösa när jag får för mig att göra alla dom där husliga sakerna som alla andra är så duktiga på, som att baka, städa, tvätta och hålla ordning på alla saker.
Antingen tror dom att jag har slagit sönder något eller krockat bilen till oigenkännlighet och allt detta bara för att jag hade en period för två år sedan, då jag lyckades backa sönder baklyset på bilen, repa kofångaren och slå sönder tre hushållsapparater på väldigt kort tid och naturligtvis var inget utav det mitt fel på riktigt, helt tvärtom vad alla i familjen tror ;)
Om jag slog sönder apparaterna med flit… nää vet ni vad, det är jag helt säker på att jag inte gjorde ;)

Pussåkram
KrutanKanelRutan

3 kommentarer:

 1. Hihi, självklart ska du undvika att göra familjen orolig...det blir så tråkig stämmning då...;)

  Det funkar lika bra med köpta bullar. Jag missade det helt...står i färgångor och har nog inte riktigt koll...får ta mig en bulle idag.

  Ha de gott, kramar Maria!

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Ser riktigt läckert ut det där!!!!
  Jag missade det helt!
  Så min gubbe fick va utan!
  Hi,, HI!!!!
  Ha en fin dag!
  Kram Kathrine

  SvaraRadera
 3. Hittade några bullar i frysen så de fick duga åt oss.

  Tror dessutom det var gräddtårtans dag i söndags men nån sån fanns då inte i frysen... (synd).

  Ha de bäst !!
  Nilla

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin