måndag 11 oktober 2010

Ojdå, här blev det visst lite oplanerad ledighet från bloggen..

..av flera anledningar ;)
Dels jag har fått lov att ägna mig åt lite skadebegränsning några dagar ;) vi får se hur länge det håller och till råga på allt har ju dagarna börjat mörkna också.
Tidsluckan för när det ens är möjligt att fota i lägenheten krymper och blir mindre och mindre. I synnerhet när man uteslutande använder sig av mobilkamera.
Man måste vara snabb, smidig och välplanerad så att man kan börja rodda med fotografering redan innan man fått av sig skorna innanför dörren efter jobbet medan det fortfarande finns ett uns av dagsljus kvar som sipprar in genom fönstren.

Så snabb, smidig och välplanerad är det ju högst ovanligt att jag är. Snabb, smidig och välplanerad är jag nog mera.. ja, typ aldrig, skulle jag nog vilja drista mig till att säga och jag tror att Lasse gör vågen och håller med stort.
Han har nämligen fått lov att meka dammsugare i helgen. Han låter hälsa att han är glad och tacksam och att han tycker att det är roligt att komma hem till antingen hinderbana i hallen eller trasiga apparater när hans übercharmiga och söta lilla sambo har löpt amok och haft en lätt släng av hybris under veckorna när han varit bortrest.

Nu har han gjort en McGyver i helgen igen och transplanterat och amputerat och mekat på vår dammsugare så att den åter igen är i funktionsskick.. jippii.. eller?... nu kan jag eller företrädesvis någon annan städa igen…hm.. ingen skillnad mot trasig alltså ;)

Sånt här kök vill jag ha just nu.. aah mucho fino med kontraster.. hm svarta luckor why not.. och jag gillar duken.. inga heta känslor och utbrott vid symaskinen ;)
Bild från IKEA livet hemma

 
Något välplanerad behöver man ju vara när man ska planera kök också.. vilket vi kommer att behöva göra.. snart, hoppas jag i stugan.
Grovplaneringen är redan färdig eftersom huskroppen står där men sen ska det ju till finplanering med ytskikt och maskiner och annat skoj.
Man kan undra hur det ska gå, jag har redan hunnit ändra mig typ hundra gånger och det hinner nog bli hundra till innan det är färdigt.. förmodligen ändrar jag mig hundra gånger efter färdigställandet också om det är business as usual här hemma ;)

Ha en superskön vecka åter i ekorrhjulet!
Kram Karin

7 kommentarer:

 1. Ja all sin dyrbara tid måste man sälja på arbetsmarknaden, inget dagsljus kvar när man väl kommer hem, he he. Får väl gå med i postkodlotteriet eller nåt...
  Ja man skulle kanske skippa symaskinen och lämna råa kanter både på gardiner och dukar....funkar så länge man inte tvättar...
  Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
 2. Kul som vanligt att läsa lite från dig! Skönt att mannen är hemma, slår vad om att han tom lagar dammsugaren av glädje för att vara nära dej!
  Lycka till med köksplaneringarna...det kan ta tid!
  Kram marie

  SvaraRadera
 3. mmm..! Jag blir bara alltid så himla glad..:)...när jag kommer hit!
  Du är så rolig och har ett sånt underbart avslappnat sätt när du förmedlar!
  Och jag ser eget liv, när du beskriver ditt..*thihihi*
  Du borde verkligen vara krönikör! Fundera på det du!

  Och ja, tack, sånt kök vill också jag ha..:)

  Puss o kram fina Karin, alltid! Och sluta aldrig förvåna Lasse..;)

  SvaraRadera
 4. Ja visst är det svårt att fotografera nu för tiden. Jag använder söndagsmorgonen till att ta lite bilder och lägga på lager som man kan använda i veckan!
  Fin bild! Ett sådant kök hade man inte tackat nej till! Kram Amelie

  SvaraRadera
 5. Haha, alltid lika kul att läsa om dina påhitt! Väldigt najsigt kök!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 6. Hihi, du har en väldig tur som har din McGyver och naturligtvis han som har dig...tänk vad tråkigt hans liv hade varit annars...:)

  "Tur" också att han fick ordning på dammsugaren, dumt av sen att ställa sig ivägen för dig.

  Det är alltid så kul att läsa dina inlägg. Jag håller med Gúa, du borde vara krönikör.

  Hoppas du får en underbar vecka, kramar Maria!

  SvaraRadera
 7. Hej! Vi gillar din blogg. :) Köksbilden kommer från boken Sy - älska textil, och den kostar bara 79:- för IKEA FAMILY-medlemmar! Ett hett tips alltså, hela boken är jättefin.

  http://livethemma.ikea.se/inspiration/saxat-ur-boken-sy-%E2%80%93-alska-textil

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin