söndag 3 oktober 2010

Smygerier...

Jag gillar verkligen hösten, med alla fantastiska färger och den höga klara luften.
Jag tycker också om känslan när man blir överraskad av kylan när man kliver ut en morgon och den förväntan som det väcker, i form av vantar, mössa, kurandet med filt och levande ljus och vintern som är i antågande.

Den här hösten har dock varit annorlunda, jag vet inte varför.. kanske för att den startade så tidigt och hela augusti var väldigt tråkig med regn och kylslagna temperaturer så den här hösten har hittils bara sugit musten ur mig och jag har inte alls kunnat njuta av den som jag brukar...

...Så därför har jag redan nu börjat smyga fram Jultidningarna...
Nu tror ni väl inte att jag är riktigt klok hehehe.. till och med före ikea, här ligger vi minsann i framkant ;)
..men tro det eller ej, det hjälper faktiskt och jag har blivit lite piggare :)

DSC04348

För några år sedan när det var en liknande höst så gick jag resolut och hämtade kilovis med resekataloger som jag släpade med mig hem. Varje eftermiddag när jag kom hem så satt jag med levande ljus och en kopp kaffe och bläddrade i katalogerna och drömde mig bort och fantiserade vilt som om självaste livet hängde på det :)
Det funkade också även fast jag aldrig reste någonstans, annat än i fantasin.
I januari när ljuset kom tillbaka kunde jag slänga dom i papperskorgen. En vacker dag var behovet bara borta!

Tankens makt är fantastisk!

Ha en skön fortsättning på söndagen och en god start i ekorrhjulet i morgon ;)
Kram Krutan

4 kommentarer:

 1. Oj, vilken smart idé! Jag som just höll på att plocka bland mina gamla tidningar och tänkte typ vad mysigt det blir när man kan ta fram julens inredningstidningar... Haha, men varför inte redan nu? Ska nog vänta till efter våra två barnkalas i helgen bara... kan få lite onödigt många kommentarer annars;-) Kram

  SvaraRadera
 2. Kommer ihåg från förra året också, tror jag. Att du var typ först av alla med julsuget! Jag har precis landat i höstsuget.. det får väl sitta i ett tag till. Hoppas militären och du hann njuta av vin och samvaro..
  Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Åh här har jusuget haft greppet om mig sen Ingela och petras bok kom ut i augusti, har så mycket ideer och längtar nu massor ;o)
  Ha en finfin dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 4. Det där har jag också gjort några gånger. Bara sitta o drömma... helt underbart :D

  Allers Jul tidning med pyssel o grejer har redan kommit ut... gissa vem som ska sticka iväg o köpa den idag o smyga med:)

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin