fredag 19 november 2010

God kväll alla fredagsmysare!

Hur har ni det ute i landet.. här snöar det minsann igen, gillagilla :) Jag tycker inte nödvändigtvis att det behöver bli lika mycket snö som förra vintern, men en lagom vit täckande mängd gör ju inte ont, inte för mig i alla fall, som slipper jobbet med att skotta mig till ett ryggskott ;) Jag får som bekant sitta inne i min varma gosiga 90-talshyreslägenhet ovanpå tvättstugan, med sockorna på, ljusen tända och en kopp rykande te i händerna och titta ut på dom som inte har det lika förspänt ;)

Jag har en plan att jag i helgen ska skyffla fram alla pysselsaker och göra ett massivt pysselryck.. att det händer någon gång före första advent vore ju att föredra, men antalet dagar börjar ju krympa med en accelererande hastighet och det blir väl precis som vanligt förstår jag, att sista-minuten-paniken lurar runt hörnet ;)
Jag har massor av idéer som jag har ruvat och filat på ett tag nu.. vi får väl se om alla hinns med… det bästa vore nog om jag kunde skaffa mig några utav dom där dygderna, ni vet.. tålamod, framförhållning.. hmm, måttfullhet och omdöme var visst med på ett hörn också, vad ska jag säga, inte ett rätt någonstans ;)All of our remote controls is hidden in a beautiful old tinbox which I found at a flea market.

Jag tror inte heller att man räknas till en snäll, rar och dygdig Mamma om man skrattar åt tonåringarna när dom försöker hitta kontrollerna till tvn och digitalboxen som numera bor i en jättefin gammal plåtlåda, helt utom synhåll.. hehehe.. ;)

På schemat för kvällen står en date med soffkuddarna i nya soffan som måste dreglas in ;) och rödtjutet som står på luftning. Som löken på laxen blir det Idol såklart och lilla söta Idol-Olle, mhm.. kom får tant Karin klappa lite, vilken härlig 40+ fredag ;)

Och till sist på tal om 40+.. gissa vem som fick visa leg på systemet idag.. moi :D
kanske kommer jag att vara lite lite odräglig i helgen ;)
Have a fab weekend!
Hugsandkisses
Karin

4 kommentarer:

 1. Grattis till leg-uppvisandet;-) Det kan man leva på länge länge!

  Bra helgplan med pysselryck! Hos mig kliar det i fingrarna och jag har en massa idéer men det blir tyvärr inte så mycket av det... skyller på tiden men vet inte om det verkligen ör det... tid kan man väl igentligen alltid ta sig lite.. Kram och sköt om dig!

  SvaraRadera
 2. Gokväll,
  "nya soffan som måste dreglas in", nu skrattar jag ihjäl mig, du är rolig du. Leg på systemet, inte illa...
  Kram Tina

  SvaraRadera
 3. Ungdomliga vackra Karin...grattis!
  'Ska bli kul att se vad du pysslar fram...drömmandes om små pojkar;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Du är så SKÖN! Gillar din stil.
  Jag tar ett glas rödtjut även idag.
  Kram Eva

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin