måndag 8 november 2010

God Måndag

..på er alla vinterfjun!
Guess what..

*vissel vissel*

Nu har vi en halv hyvelbänk i vardagsrummet ;)

Den var lite för stor för att passa där jag ursprungligen hade tänkt mig och Lasse tyckte att jag var lite kreativ i överkant när jag kom på den här idén men efter långa hårda förhandlingar och vissa eftergifter från min sida som en annan skiva, så står den nu i vardagsrummet.

Jag är fortfarande lite butter för skivan och det faktum att den inte får plats där jag ville ha den men jag vänjer mig... nog.. vid tanken så småningom ;)

Finally I succeded in my attempt to persuade my spouse that we really really really need a big antique workbench in our appartment ;)

After some hard negotiations and some compromises from my side I finally got what I wanted :)

Hugs and Kisses and
Have a lovely day!
Karin

5 kommentarer:

 1. Det var bra och snabbt jobbat tycker jag! =) Min sambo sade igår att han snart kommer att få ett sammanbrott på mig om jag fortsätter att dra hem fler prylar.. :/ så gårdagens auktion är han nog glad att jag skippade till förmån för en promenad.. ;)
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 2. Aldrig fel med kvinnlig list :-)så länge de inget vet då blir det svårare!

  SvaraRadera
 3. Du har absolut en av de roligaste bloggarna, tokiga....nej fina påhitt! Som bara blir såååå tjusiga.
  /Anita

  SvaraRadera
 4. He he ja nu är du kreativ i överkant :) Jag har min hyvelbänk i garaget där den fyller sin funktion som hyvelbänk. Men den är så himla sablans stor så den hade inte fått plats någon annanstans. Lycka till med möbleringen /Therese

  SvaraRadera
 5. Tanken var god, men det är ju inte alltid det blir som man tänkt sig ;o) Fast jag måste säga att det ser väldigt läckert ut att ha den stående i bitar längst väggen. Det är ju dock en skönhet :o)

  Väntar med spänning på nästa galna idé ;o)
  Kram Ulrika

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin