måndag 15 november 2010

God morgon alla cyberpraliner!

Då var det måndag igen då, helgerna tycks gå lika fort, om inte fortare än veckorna, det bara rasslar till så är det måndag morgon igen.
Den här veckan är i alla fall Lasse hemma hos mig och det känns så klart lite extra mysigt. Vi har redan hunnit vässa klorna på varandra i stugan i helgen så det bådar gott för veckan som kommer ;)

Jag insåg också med fasa i går kväll, att det bara är två veckor kvar till första advent. Fasa för att jag trodde att jag hade så gott om tid på mig.. som alltid ;)
Jag förstår inte hur man kan bli så överraskad varje år, jag är verkligen inte framförhållningens moder, det är väl ännu en av dom där gäckande dygderna som jag inte ser röken av ;)Paper from an old book and a string.. makes a brand new tealightholder!

Så, för att lite sådär panikartat och med en liten touch av hysteri lugnt och sansat sparka igång adventspysselmyset, stod jag på huvudet i pyssellådan och skottade fram lite expresspyssel
Två ljuskoppar, snodde runt lite papper från gammal bok och tjärsnöre

*rivrivknytknyt*
klart!
Aah ett pyssel helt i min smak! ;)

Ha en skön start på veckan
Kram Krutan

7 kommentarer:

 1. Nej hvor er de fine også lige min smag ja det er utroligt hvad der kan laves :-)Kram og forsat rigtig god mandag fra Danmark

  SvaraRadera
 2. Åh vilka läckra ljuslyktor!
  Ha en fin dag!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Skit snyggt rent ut sagt!Lyktorna alltså :-)
  Kram fr.mig

  SvaraRadera
 5. Absolut ett pyssel i min FART=)Och fina blev de också.Finfin kväll till dig/Annica

  SvaraRadera
 6. Superfint och enkelt pyssel! :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin