måndag 1 november 2010

Jag sträcker återigen upp armarna och ropar likt Gert Fylking..

äntligen!!

Halleluja för den ursprungliga vintertiden eller om man så vill, normaltiden.
Jag vaknade till en ny värld i morse.. en normal och morgonpigg värld, eller ja pigg och pigg.. det finns ju naturligtvis olika grader i h-et också men all känsla av jetlag är borta som av ett trollslag!

Hopp om livet är det för mitt olivträd också.. som jag faktiskt inte har lyckats ta död på under hela, två och ett halvt år nu.. halleluja för det också!! ;)

Under alla år som vi har bytt och hattat fram och tillbaka har jag never ever lyckats vänja mig vid sommartiden. Visst, det är jättetrevligt att det blir ljusare på eftermiddagarna, men på sommaren är det ju ljust hela dygnet i alla fall, och när vi väl får tillbaka timmen på morgonen i oktober, ja, då är det som om någonting faller på plats, helt plötsligt känns det normalt i kroppen.
Nåja i stort sett i alla fall...
Att man är lite knasig i kolan är nog inget man kan skylla på sommartiden ;)
... eller vad tror ni ;)

Pussåmåndagskram
PiggelinKrutan

3 kommentarer:

 1. Grattis! Jag är så himla kvällstrött i vanliga fall och nu blir det ju JÄTTEtidigt...samt Jättetidiga mornar...
  Men skönt när det faller på plats för dig! Ha det gott i vintertiden..
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det som att kroppen är mer anpassad till normaltiden. Men jag känner hur tidigt jag blir trött nu när det plötsligt mörknar en timma tidigare. Det är nog inte meningen att man ska vara vaken när det är mörkt. Tror inte det ;)

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 3. Och jag tycker vi kunde skippa vintertiden. I går började det mörkna vid 16-tiden !!
  Huvaligen vad hemskt med detta mörker.
  Tur det blir ljusare när snön kommer.

  Ha de bäst !!
  Nilla

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin