onsdag 8 december 2010

Från A till Ö liksom

Jaha då var det dags för lite skadebegränsning i hemmet igen.

Jag lyckades nämligen backa sönder yttre backspegeln på förarsidan på bilen i morse. Den gick inte sönder - sönder, utan mera sönder - isär, väldigt stor skillnad vill jag poängtera, i fyra delar som hänger ihop med kablar och numera en betydande mängd maskeringstejp.
Silvertejp hade ju varit att föredra men jag var lite skärrad i morse och hade lite bråttom så jag hittade inte någon bättre tejp, äh skit, tejp som tejp tänkte jag med en anstrykning av  lätt hysteri, men det stämmer inte riktigt eftersom maskeringstejpen är av papper och inte fäster så bra på kall bil i minusgrader. Jag lindade dock några extra varv så jag hoppas att den åtminstone inte ramlar av ;)
Så, nu har vi en backspegel som på ett väldigt snyggt och mycket smakfullt sätt matchar den tejpade baklyktan som jag så påpassligt backade sönder för ett tag sedan..
Behöver jag säga att Lasse inte var överförtjust när jag ringde i morse..

Fan Karin, du måste ju ha någon bokstavskombination du också! Kanske till och med hela alfabetet, från A till Ö.. eller nåt!

Nu måste jag alltså hitta på något jättebra i helgen för att försöka släta över mina, hur ska jag uttrycka mig.. tillkortakommanden i fråga om impulsstyrning ;)

Jag får väl köpa en flaska rödtjut och knåpa ihop en god middag och låta bli att öppna sönder godispåsar, demolera bilar och hushållsapparater i några dagar och kanske till och med önska mig en backspegel av tomten i julklapp ;)

Lite julbilder från förra året i brist på sådana i år ;)


Ha en bra fortsättning på veckan
pussåkram
Krutan på brutalminuslistan

19 kommentarer:

 1. Hoppsan! Stackare..det blir en lugn helg med andra ord fast med en frustrerad Krutan!:) Laga en riktigt god middag både fre och lör och så rödvin och kanske en whisky efteråt så mjuknar han säkert!:) Min sambo skulle bli galen på mig!:)

  SvaraRadera
 2. Ooopps... det finns sådana där dagar som bara är "oooops" och "ojdå som det blev", jag vet, backar också på saker ibland...;) Men imorrn är en ny dag!

  Men du, silvertejp hade varit MYCKET bättre. Lägg fram den tills nästa gång ;)

  Ta det lugnt och ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Hahaha, sitter här och skrattar för mig själv! Du skriver så jädrans roligt och bra :D

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Hej Karin! Påminn Lasse om att det var ju TUR att det bara var BACKSPEGELN som gick sönder och du inte råkade ut för en OLYCKA med PERSONSKADOR!!!! I övrigt hoppas jag att vinet gör sitt ;-)

  Kram Kristin

  SvaraRadera
 5. Grattis medsyster! Här hemma har jag skällt på den usla "vindrutespruttet" (kommer bara inte på vad det egentligen heter, totaly afasi!!) som bara tar slut hela tiden. Detta när jag i min tur har fått påtalat att jag aldrig fyller på den när lamporna blinkar i bilen. Sanningen var den att behållaren är söndermosad pga att någon (vissel,vissel=))har hört igenom frusna snövallar eller parkerat fronten väldigt nära sådana. You´re not alone! Lyckades även med konststycket att putta ner en alldeles nymålad stol i golvet idag. Täckpapp? Jag hade ju täckt bordet den stod på, räcker inte det? Kram Nellie

  SvaraRadera
 6. Hi hi ! Du är för rolig! Du skriver så härligt! Många skratt!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 7. Hallu!
  Det är världsligt med bakspeglar, du kan ju köra bilen - inga personskader och det finns faktiskt dom som gör sådana,hihihi. Men det är ju mecket att fixa och byta som är bekymmret. Men en anledning till vin och god mat, så bra som något.
  Julbildsbristen blev ju jättebra.
  Ha en bra dag!
  Kramar

  SvaraRadera
 8. Vet vad du ska få av mig i julklapp.... Första hjälpen för bilen:

  silvertejp, (typ backa-på-saker-snabblagning)

  trasmattor (bra att ha när man köper saker som skrapar sönder mattor o annat i bilen....) ,

  snabbtorkande lim (typ trasig spegel för jag råkade ha en lampa som var tvungen att ligga just där!),

  spray som gör att det luktar gott (när man typ har spillt nåt som man ätit... o glömde bort att ta upp det när man lämnade bilen så det låg kvar en hel dag i värmen...)

  Har jag glömt nåt...? =)

  Love ya!

  /Malena

  SvaraRadera
 9. Jeg elsker å lese dine historier! Synes det er ille at du skal ha så mange uhell, men det er jo fint at vi som leser får oss en god latter.

  Kari :-)

  SvaraRadera
 10. Oj då! Så det kan gå... hur ska du blidka mannen nu? Hoppas han nöjer sig med rödvin..kanske lite massage också?!
  Hoppas ni får en skön helg! Kram Marie

  SvaraRadera
 11. Kommenterar sällan hos dig, men läser ofta din blogg och jag gillar den mycket! Ok, det händer en del saker som kanske inte alltid är så roliga, men du skriver om det på ett roligt sätt. Din blogg gör en glad!:)
  Hoppas att du kan blidka mannen! Här är jag lite glad (skadeglad) över att det är maken som kört sönder saker på bilen efter att han förmanat mig att vara försiktig.
  Kram

  SvaraRadera
 12. Haha, här hemma har vi MYCKET, silvertejp!!
  Går något sönder hämtar min man inte hammaren, näe, han hämtar sin favorit, SILVERTEJPEN, till min fasa:).
  Ha en bra dag!
  Camilla
  P.S Julbilderna var lika snygga iår.

  SvaraRadera
 13. Hur vet man HELT SÄKERT att det var en själv som backade på, och inte sakerna som ställde sig ivägen? 100% säker kan man ju inte vara!

  SvaraRadera
 14. Tittar in o vill önska dej en underbar Jul<3

  Kram
  Christina (Jag arbetstränar på Classic Style In The City)

  SvaraRadera
 15. Vill bara sända dig en varm vinterkram!!!!/ Petra E

  SvaraRadera
 16. Ha ha kanske har du det Karin. Men sådana människor är ofta väldigt kreativa och energiska och det är väl ändå något positivt :) /Therese

  SvaraRadera
 17. Hej, saknar dig. Hoppas du har det bra och inte sitter fast i nån snödriva.. då får du ropa högt så kommer jag och gräver upp dej!
  Kram

  SvaraRadera
 18. Hallå vad är du, saknar dig

  SvaraRadera
 19. Vad händer? Var är du? Ville önska dig en god jul, men vet inte var du är :).
  Kramar!

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin