torsdag 23 december 2010

Julkul

Hallå på er, här dyker jag upp som gubben i lådan!

Puss och gull på er som efterlyser mig, det känns skönt att man är lite saknad när man halkar av cyberkartan en stund!

Vad har jag haft för mig då, undrar ni kanske.. tjaa så lite som möjligt skulle jag vilja påstå, en bra chef måste kunna delegera arbete och hemma är det jag som är logistikchef. Jag får dock med jämna mellanrum en del feedback på arbetsfördelningen och en del jag-budskap angående min, enligt vissa, bristande kompetens när det gäller just logistik, vad det nu kan bero på ;)
Jag har också jobbat undan på jobbet för att kunna ta lite skön ledighet över helgerna så att jag verkligen kan övervaka mina små arbetsbin hemma. På fritiden har jag mest drivit familjen till vansinnets gräns och retat gallfeber på omgivningen ;) neeejdå, jag bara skojade lite, sånt gör inte jag som är såå söt, rar och medgörlig ;)

Lasse har äntligen gjort färdigt sin, i mitt tycke alldeles för långa kurs och är nu hemma hos mig varje dag, han tackar så klart sin lyckliga stjärna för det och vi är just nu inne i en period då vi dagligen vässar klorna på varandra eftersom jag vi har hunnit skaffa oss en hel del icke kompatibla vanor när vi bott på varsitt håll hela hösten ;) och jag blir numera, allt som oftast beskylld för att vara oerhört digital i mitt sätt att tänka, ni vet.. ettor och nollor, av eller på, svart eller vitt. HA, digital.. jag, nä vet ni vad, jag som är flexibiliteten och mångsidigheten personifierad!En bild full av syskonkärlek, mina älskade härliga mupp-ungar ;)
A picture full of sibling love. My beloved wonderful and wacky kids ;)

I år har vi bestämt att vi ska fira julen här hemma i Linköping, det ska bli skönt eftersom vi i alla år har suttit och åkt antingen till Älvdalen eller till Gävle. Den här julen slog barnen till bromsen och bestämde att det ska firas jul hemma och ivrigt påhejade av Lasse bestämdes det också att det i år skulle vara röda julkulor i granen och på köpet hängde det också med några ilsket illgröna glittriga hjärtan. Jag protesterade naturligtvis livligt Jag rättade förstås genast in mig i ledet som en god soldat och nu har vi en avsevärt kitchigare gran än om jag fick bestämma själv, men vad gör det, så länge barnen är glada, det är ju ändå deras högtid ;)


På agendan i kväll står det, hinka rödtjut rulla köttbullar och göra janssons frestelse. Kanske rimma på ett eller annat paket. Jag har ett rim färdig till ett av mina paket som Lasse tomten har lagt under granen kan ni gissa vad det är ;)


När du saker tappar och sönder kör
Får du likt en flink och duktig skulptör
Modellera helt från grunden
Eller enbart fixa just för stunden
När du ideligen försätter dig i evig samvetsskuld
Tejpa då med denna, som ej har färg av guld


GOD JUL!
MERRY CHRISTMAS!

Alla underbara läsare och bloggare, hoppas ni
 får en fantastisk jul!
Every wonderful one of you, I hope
You have a glorious christmas!


Stora julkramar
Big christmashugs
Karin
15 kommentarer:

 1. Hej Karin! Har följt din blogg ett tag och du skriver så fyndigt och kul. :) Hoppas att julen blir fin för er alla och att alla former av stress håller sej borta.
  MvH Anna S

  SvaraRadera
 2. Önskar dig också en underbar GOD JUL!!!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 3. Vad bra du kan skriva, jag satt och log hela tiden jag läste:) Hoppas att ni får en härlig julhelg!

  SvaraRadera
 4. En stor GOD JUL-kraaaam till dig för att du delar med dig av din underbara blogg!!!

  //Annemari

  SvaraRadera
 5. Du är så rolig du :-)
  Visst saknar vi dig i bloggvärlden!
  JULKRAMAR från mig!

  SvaraRadera
 6. Vill bara kika in och önska dig och de dina en riktig God Jul.

  Julekramar i massor
  Melinda

  SvaraRadera
 7. Skönt att du lever i all högsta grad. Ha nu en riktigt god jul och återkom gärna med din härliga humor snarast möjligt!
  Kramis

  SvaraRadera
 8. Så skönt när julfriden råder hemma och alla får vara med och bestämma...

  Ha en skön jul och roligt att läsa om dig igen!

  GOD JUL, Kram Marie

  SvaraRadera
 9. Ha en riktigt skön jul! Kram från Therese

  SvaraRadera
 10. Men vad kul att höra från dig! Hoppas att du har en underbar julhelg!

  Kram och kram
  Lisa

  SvaraRadera
 11. Kanske för sent att hälsa God Jul men jag säger det i alla fall.
  Ha det bra Kram Bitte

  SvaraRadera
 12. Det är alltid kul att läsa dina inlägg. Önskar dig en god jul och gott nytt år!
  Kram

  SvaraRadera
 13. Kikar in och önskar en god fortsättning! Hoppas ni haft en mysig jul!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 14. Hej! Klicka gärna in på min blogg på http://wordsbyme.se om du får lust. Trevlig kväll!

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin