tisdag 7 december 2010

Miljöombyte

Det har ju varit en tripp till Älvdalen inplanerad en längre tid eftersom vi skulle träffa mäklaren för att öppna anbuden i fredags. Vi har ju dock haft lite hmm.. hur ska jag säga, snöväder här nere vilket innebär att väglaget inte har varit och är det bästa.

Det här har oroat Lasse en del eftersom det var meningen att han kanske skulle stanna hemma och jag skulle åka själv, och när jag sen hade min PMS-härdsmälta förra veckan och han lite försiktigt vädrade sin oro och undrade om jag inte skulle stanna hemma i alla fall, och jag skrek i telefonen att; Jag måste ha miljöombyte om det så ska bli sittandes i nåt jävla dike efter vägen, så såg han kvickt som ögat till, att ta en semesterdag i fredags så att han åtminstone kunde se till att det inte blev destination dike av resan.


Min Pappas gamla älghorn fick följa med oss hem :)

Han ångrade sig inte en sekund för tänk så kul vi har i bilen när vi reser. Jag var naturligtvis mitt vanliga kvittrande tjattrande jag och på mycket gott humör när vi åkte kl 8 på fredag morgon. Sen fick Lasse det tvivelaktiga nöjet att sitta instängd med mig i bilen, hela dagen, tills vi var framme i Mora tio i fyra på eftermiddagen.. aah tänk att han får ha så himla kul ibland! ;)
Vad är en dag med plugg och essäskrivande mot en hel dag med mig i bilen ;) Så här lät det på vägen upp i bilen..

 ...Jag tycker inte att du är så entusiastisk som du borde, det här är ju superintressant (om något som jag tycker är helt fantastiskt och bara måste berätta om länge och omständligt)

 Jodå, jag är jätteentusiastisk.. jag gör vågen.. inombords! Hallå du lyssnar ju inte!!

 Men herregud Karin, du sänder ju hela tiden, jag måste filtrera ibland.. Karin kan du öppna den här påsen? (Lasse hade köpt en påse godis)

 Okej *rivrivriv*

Men du kan väl öppna den lite fint..

Vaddå fint, hur menar du..

Inte så där, nu är ju påsen öppen överallt..

Vaddå?? Jag förstår inte.. prio ett måste väl ändå vara att komma åt godisarna..

Fan Karin du är ju värre än ungarna på julafton när dom öppnar paket.. det är papper överallt..


Inte nog med att han fick nöjet att sitta åtta timmar med mig i bilen på hemvägen också, han fick ha världens största älghorn inknölat i skuffen också :D

Ha en skön andra adventvecka!
Puss å kram
Krutan

9 kommentarer:

 1. MEEEN vad du skriver kul!! Fortsätt!!

  SvaraRadera
 2. Maffiga älghorn, den vilda trenden tilltalar mig enormt! Kul och genomtänkta texter, så roligt språk du svänger dig med. Du har talets gåva, och det kan även Lasse instämma i!
  Ha det bra tjejen,
  Eija

  SvaraRadera
 3. ...antagligen en av hans bästa semesterdagar någonsin.... **fniss**

  ...min "gubbe" berättade igår om en kollega som har träffat en ny tjej men ojade sig över att hon inte var så pysslig och kreativ i hemmet och inte var så intresserad av att laga mat.... samtidigt suckade han tungt och sa att det problemet har ju INTE vi i vårt hem... medans han blickad sig runt i lägenheten som just då såg ut som ett bombnedslag eftersom jag var inne i ett kreativt flöde...

  Kram Monica

  PS. Så din man är en lyckoprick som har en så pysslig tjej!!

  SvaraRadera
 4. Härligt att läsa, inspirerande, kul:)
  Undrar hur det går med huset?
  Jag vill oxå ha ett älghorn! bara det inte kommer in genom bilen.En bloggvän http://www.liljorochtulpaner.blogspot.com/
  krockade med en älg i helgen, men det gick som tur var bra.

  Kram/
  Karin

  SvaraRadera
 5. Hahahaha! Kan se Lasse, lugn som en filbunke, och du, i ditt ESSE! Vilken syn! =)
  Men du, har han inte vilat sina öron nu när han varit borta? Allt som du säger borde väl vara jätteintressant
  när ni inte träffats på flera dagar.... =)
  /Malena

  SvaraRadera
 6. Hahaha...du är bara för härlig! Ni kompletterar väl varann du och Lasse då?! :) Snyggt med hornet!

  SvaraRadera
 7. Hahaha...du är bara för härlig! Ni kompletterar väl varann du och Lasse då?! :) Snyggt med hornet!

  SvaraRadera
 8. Men det var ju bara WOW snyggt !!
  Hittade ett rådjurshorn på loppis som jag var lycklig över men det går ju inte att jämföra .Kram Bitte

  SvaraRadera
 9. Haha... Dette måtte jeg lese høyt for min mann. Jeg tror han godt kunne sette seg inn i din manns situasjon. Ikke forstår jeg helt hvorfor...

  Kari :-)

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin