fredag 21 januari 2011

Äntligen Fredag!


Melittahållaren i vitt porslin som får agera filterförvaring på bänken idag, kanske får följa med på loppisen den 6 februari, jag har inte bestämt mig än men det lutar däråt


Fredag är lika med Fika :)


Vårt kaffehörn på köksbänken med kopparna som jag hittade på Granit i Stockholm. Det är så himla tråkigt att butiken i Norrköping inte finns kvar, den var en storfavorit hos mig och nu ligger dom närmaste butikerna i Jönköping eller Stockholm. Det är tur att man har vägarna förbi stora huvudstaden ibland :)

Som i morgon till exempel när det bär iväg till Formexmässan. Den här gången ska Lasse följa med mig så att jag inte går vilse som jag brukar göra varje år. Hur jag brukar irra runt i mässhallarna kan du läsa om här och här.
Vi får väl se om jag lyckas hålla mig ifrån att stalka någon kändis eller skämma ut mig med mitt, allt annat än lyckat val av outfit den här gången.. jag har till min stora förtjusning hört ryktas om att det ska finnas en Svensk Hollywoodfru på mässan.. kanske kan jag stalka henne en stund och kanske finns det en tvkamera eller två som jag kan snubbla över ;)

I dag har chefen sprungit runt på jobbet med sin kamera, för tydligen ska vi figurera på intranätet med bild och namn. Det har blivit en hel del skratt och heligt försäkrande att han inte ska använda dom allra fulaste korten men vi får väl se ;)

Ha en superhelg!
Kram
Karin

5 kommentarer:

 1. Kul med mässan!Så inga nya tapeter denna helgen alltså ;-)nåja det bli väl!
  Många kramar till dig idag på internationella KRAM dagen!
  Trevlig Helg!

  SvaraRadera
 2. Då ska jag hälsa på dig imorgon om jag får syn på dig;)

  Ha en bra helg.

  Loppis i Cupolen låter ju också kul. Det har jag bokat in nu!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Smart och snyggt sätt att förvara besticken! :-)

  SvaraRadera
 4. Vilken fin bild från köksbänken! Granit blev också en favorit för mig då vi besökte Stockholm i december. Och jag släpade hem massor av grejer! ;) Ännu längre väg för mig som bor i Finland till en Granit butik!

  Du har så himla fina bilder här på din blogg, gillar den skarpt!

  Ha en skön helg, kram Linda

  SvaraRadera
 5. Fredagar är alltid fikadager, även här. Mysigt:)
  Här har det hunnit bli lördag och det innebär: skidåkning för övriga familjen med kompisar, bilen fylld med 7 slalomåkare. Själv sitter jag med vovven och kaffet och njuter av skidåkning, främst skidskytte. Mina skåp får vänta. Ha en rolig dag på Formex, önskar jag vore där...
  Kramar

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin