lördag 22 januari 2011

Äntligen hemma!

 Hej på er alla Lördagsfjun! :)



Bilder PB Home

 Nu är vi hemma efter en hel dag på formex, alla tre hallarna och det som var däremellan avverkades. Jag måste synd nog säga att jag tyckte att mässan var lite tråkig i år, jag är lite besviken. Jag vet inte om det beror på att det inte dyker upp något nytt och spännande någon gång, allt har ju sett likadant ut som dom senaste åren... same same eller om det är jag som inte tycker att det är så roligt längre.
Inte ens PB Home som är en av mina största favoriter fick min puls att stegras nämvärt.

Efter mässan styrde vi kosan mot IKEA i Barkarby och Lasse var så glad och tacksam att han fick besöka det varuhuset... och gå jättemycket där också tjoho så kul han tyckte att det var.. not ;)
Det var dock det enda varuhuset inom rimligt avstånd som hade mattan som jag vi ville ha och nu kan vi stryka den från listan.. check! Vilken tur att vi hade vägarna förbi huvudstaden idag ;)
Som ni vet tar det ju alldeles förskräckligt på krafterna att vara på språng en hel dag, så i höjd med Essingeöarna på hemvägen började jag klippa med ögonlocken och innan vi passerat Södertälje satt jag i framsätet och snarkade så att jag väckte mig själv hehehe ;) Resten av vägen befann jag mig i varierande grad av dreglande koma ;)

Nu sitter jag här i soffan nyäten och med nytvättade fötter i högläge med en härlig kopp med te och några blanka fina tidningar som jag fick med mig hem och snart, snart ska jag förflytta mig in till sängen.. dreamland here I come!

Ha en skön kväll!
Puss å Kram
KomaKrutan ;)

5 kommentarer:

 1. Jag skulle kunna tänka mig att du har så mycket smartare ideér därför hittade du inget kul på formex :)
  Ha det så skönt i soffan /Therese

  SvaraRadera
 2. Ha ha dreglande koma jag känner igen mig!Det är ju urjobbigt när man är så trött....o huvet far som en vobbler...
  Kram från mig!

  SvaraRadera
 3. Hoppas du fått en god natts sömn och att söndagen blir toppen!
  Ha det bäst!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Haha! Kan tänka mej att Lasse inte var glad i att gå jättemycket på IKEA. Där är ju så långt.

  Kan förstå vad du menar med Formex.

  Ha det fint och hoppas att du fått sova ut nu. :)

  SvaraRadera
 5. Ja jag håller med alla andra. Kram Sussi. psst njut nu av söndagen och låt mannen masera dina fötter.

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin