tisdag 4 januari 2011

Att påstå att jag var pigg igår..

..var väl att ta i lite i överkant men jag var i alla fall inte så trött som jag hade väntat mig när klockan ringde 05.50, och jag tyckte att det gick förvånansvärt lätt att kliva upp ur den varma sköna sängen.

Idag däremot har koma-molnen hängt tunga över min hjärna och bäddat in den i mjuk förslöande bomull och jag trodde inte att jag skulle klara av att kliva ur sängen med mindre än att jag gick in i ljuset, just där och då vid sängkanten. När jag senare satt frusen och trött i tio minusgrader i bilen på väg till jobbet, muttrade jag en lång osande ramsa och förbannade min snikna snålhet med semesterdagarna och nu sitter jag här lite frusen med huvudvärk och klipper med ögonen och rabblar ett mantra som lyder;

Bara en halv dag till så är jag ledig igen

Bara en halv dag till så är jag ledig igen

Bara en halv dag till så är jag ledig igen

Jag är nämligen hopplös på att vända på dygnet när jag är ledig lite längre och det är ett elände i ett par dagar när man börjar jobba igen att vända rutinerna rätt. I alla fall under dom mörka månaderna när man kan sova gott tills det ljusnar.. typ mitt på dagen någon gång, jag och teensen ni vet ;)


Vi ska ju göra om i sovrummet också, joo Lasse vet om det ;) det var liksom där det började och nu har det spridit sig som en löpeld till resten av lägenheten. Eftersom vi (läs: Jag) mer och mer börjar snegla på mönstrade tapeter fastnade jag för den här bilden från Elle Interiör. Det är något speciellt med den här tapeten.. kanske allt det bruna, jag vet inte, kanske som en fondvägg bakom sängen... vi får se, jag är inte helt hemma med dom kinesiska gubbarna än..


Man får se till att man inte stannar av för tidigt på kvällen så att man börjar dreglar på soffkuddarna alldeles för tidigt, lite som när man har jetlag.


Direkt efter jobbet igår slängde vi på oss varma kläder och gick ut en timme och gick så att vi blev rejält svettiga, det gäller att trötta ut kroppen så att den ska vilja sova har jag hört ;) sen var det matlagning, fisk och potatis, jag har också hört att man sover gott på ordentlig mat.
För att inte falla i koma och somna med huvudet i tallriken så åkte jag en vända till det stora varuhuset för att hålla mig vaken ända fram till läggdags.
Efter det lite te och en varm dusch sen var det dags för sovning.. gick väl lite sådär men skam den som ger sig och idag gör vi om samma rutin.. med ett par undantag, man kan inte hänga på stora varuhuset varje kväll… eller.. ;) idag har jag också ett par små paket som ligger och väntar på posten som jag kan roa mig med istället. Jag har också tänkt dammsuga blocket efter en crosstrainer som jag tänkte ställa på Johannas rum, vad tror ni om det.. det är ju i alla fall ingen gammal möbel ;)

Ha en skön kväll
P&K
Krutan

4 kommentarer:

 1. Ja, hu vad det är jobbigt när man har vänt på dygnet. Men det är ju så himla tråkigt att gå och lägga sig när alla andra är lediga och vakna tycker jag. Vad roligt att få smacka upp en tapet med mönster. Spännande att se vad det blir för någon till slut.

  Kramis Lisa

  SvaraRadera
 2. hahaha du skriver så himla bra...underbart..men "hårt"..har en utlotting på sidan med en goggiebag från åhlens..kika in om det låter intressand för damen..gott nytt /marie

  SvaraRadera
 3. mne jösses..jag trodde jag redan jag var en av dina "följare"..men icke..så nu ändrade jag på det..såå jag är din senaste följare av bloggen..kram

  SvaraRadera
 4. Hej Karin! Du verkar ha läget klart för dig! Skrattade som vanligt åt ditt inlägg, du är för härlig!

  Vet du, vi köpte faktiskt en crosstrainer på blocket igår. Jättefin och verkar hur bra som helst, ikväll blir första passet där för att få lite fason på min eländiga kropp!

  Kram Kristin

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin