tisdag 11 januari 2011

God förmiddag alla gullefjun!

Har ni det bra där ute i cyberrymden?

Här i Linköping töar det för fullt till min stora förtjusning. Lika glad som jag är när det kommer snö lika glad är jag när den tinar bort på andra sidan nyåret. Det är lite lustigt faktiskt.. så fort det slår om till nytt år så är det vår, i alla fall i min tanke.. som vanligt hundra steg före verkligheten ;)
 
Verkligheten rullar också på med stadig lunk jämsides med min hjärna, eller ett steg bakom kanske man ska säga. Snart hoppas jag på att mitt tapetval är i hamn men nu har Lasse upptäckt ett annat fel på tapeten.. nu är det inte bara kinesgubbar utan båtar också.. vi kan väl inte ha båtar på hela väggen i hallen utbrast han indignerat häromdagen när han upptäckte det. (Här kan ni se vilken tapet jag menar)
En del framsteg är verkligen inte lättköpta men desto mer uppskattade om man fått kämpa för dom, eller vad säger ni? Det är ingen som har sagt att det ska vara enkelt hela tiden ;)Etiketter på bestick-burkarna i köket

En sak som fick följa med mig hem från Granit i fredags, som däremot är mycket enkel är en labelmaker från Dymo, superkul I´m going bananas.. nu blir det etiketter på allt här hemma, till och med allas astmapuffar som är likadana så att vi kan skilja dom åt.. aaah mucho bästis!

Att min astmapuff alltid ligger i min handväska och aldrig, aldrig läggs ur spelar ingen roll.. Mattias behöver en etikett på sin ändå ;) Moahahaha..


Ha en fortsatt skön och okomplicerad dag!
Kram
Karin

6 kommentarer:

 1. Toppen med etiketter... jag är galen i det jag med men jag äger ingen labelmaker tyvärr. Hart inte ens tänkt på att det finns... det ska jag också införskaffa. Toppen tips!!!

  Nytt år, rensning i lådor och skåp, ordning och reda och etiketter på allt! 2011 blir kanon det känner jag på mig :)

  Kram från Jenny

  SvaraRadera
 2. Å, vad kul det låter!
  Man blir som barn på nytt!
  Själv kan jag inte låta bli leksaker med ljud eller äggklockor på IKEA, barnsligt va?!;)

  Ha en skön kväll!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Självklart att det måste vara båtar på tapeten hur ska annars ''kinesgubbarna ''komma i land????Från en som undrar;-)
  Kram från mig!

  SvaraRadera
 4. Det är ju toppen med etiketter, att de dessutom var snygga gör ju ingenting ; )
  Jag har startat en webshop, kanske du hittar nåt där du gillar också www.fiasboda.se
  Ha en bra dag! / fia

  SvaraRadera
 5. Snyyyyyggt!..och så snygga bestick oxå!:)

  SvaraRadera
 6. Ha, va kul att se att du åxå anammat Dymo´n.
  Trodde att den var utdöd.
  Har haft svårt att få tag i text-remsor, men för några år sen kom jag över en hel kartong. Lycka!
  KramKram och tack för en fin och inspirerande blogg.
  (Tänker på din blogg varje gång jag passerar Älvdalen när vi åker till vår fjällstuga i Idre.)

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin