måndag 17 januari 2011

God morgon alla sjusovare!

Har helgen varit bra?

Här har vi haft det lugnt och skönt och det tinar som aldrig förr och fåglarna har börjat kvittra. Vårkänslorna börjar göra sig påminda och vad är mer vårigt än krispiga tulpaner.
I lördags regnade det och idag är det 4 plusgrader. Vi har äntligen fått bara vägar och cykelbanor där man kan promenera snabbt som bara attan med bra drag under galoscherna ;)
Förra veckan, innan det tinat så bra, när jag och Lasse var ute på en motionsrunda så gick jag så jäkla fort att jag fick sladd i en kurva och gick omkull hahaha.. ;) Lasse gick och pratade med mig när jag helt plötsligt försvann, tjoff så låg jag på alla fyra. Tack och lov bröt jag inget men jag fick skapligt snygga blåmärken ;) Handlovarna blev helt mosade och jag har haft träningsvärk (?) i armarna i flera dagar… undrar vad det säger om min muskelkapacitet, vad tror ni, moi.. en riktigt vältränad brottarbrutta.. eeh not! ;)

Ha nu en fantastisk start på veckan
Kram
Krutan

9 kommentarer:

 1. Tur du inte bröt dig!En annan tillbringade 10 tim på akuten med den ''Ömma Modern''för några dagar sedan.Ett fall som slutade med ett fult brått på handleden.Då hade hon ändå broddar...så visst är det skönt nu när det töar bort!!!Hinner väl frysa på igen innan allt är borta bara:-(
  Ta det försiktigt nu under dina promenader!!!
  Kram från mig!
  (som oxå har 'pensionär's broddar)Det står jag för!!!

  SvaraRadera
 2. Ja, visst är det skönt när man kan se marken igen!
  Tur att du inte slog dig värre!

  Ha en bra dag!

  Kram!♥

  SvaraRadera
 3. Tur du inte gjorde dig mer illa. Jag fick tillbringa ett dygn på iv efter en halkolycka, inte kul.
  Ha det gott och gå försiktigt i kurvorna.
  Yvonne

  SvaraRadera
 4. Härligt med tulpaner! Men vilken tur du hade som inte bröt nåt. Jag hittade en isfläck i oktober och sitter med brutet ben ännu. :(

  SvaraRadera
 5. Jaa du nu börjar jag längta efter rena vägar och fågelsång jag med, jag vågar knappt gå ut med hunden, går som en nittioåring fast med utseende som de röda prickarna i reklamen du vet p.g.a. den höggravida magen.. väldigt sexigt, not.. =)
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 6. Här smälter snön som bara den!
  Kanske skulle ta en promenad!?

  Have fun// Marie

  SvaraRadera
 7. Ja, förutom att vara livrädd för att falla omkull så spänner man hela ruggpartiet så man är öm i kroppen utan att falla. Men visst går det fort från stående till liggande?
  Hoppas det känns bättre idag.
  Milott

  SvaraRadera
 8. Vilken tur att du inte gjorde dig mer illa.
  Hos oss är det nog långt kvar innan det känns som vår.

  Underbart med tulpaner.I väntan på våren.

  Ha det gott
  /Heléne

  SvaraRadera
 9. Aj, aj, aj då! Här är det mer träningsvärk efter våra sparkturer i "racer" fart. Nu blir det en rask promenad i solskenet....så länge det varar, nyss snöade det "dasslock" så ymnigt att jag nästan inte såg bilen där den stod parkerad vid garaget. Ombytligt väder kan man säga. Harre bra! / Kram Eva-Mari

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin