lördag 8 januari 2011

God morgon!

.. eller vänta, god förmiddag kanske man ska säga ;)

Jag sitter här i soffan och krumelurar och funderar på mina fina saker som fick följa med hem igår. Jag var ju naturligtvis en stjärna på att läsa kartan på vårt lilla äventyr i huvudstaden och vad Malena menar med sin kommentar " Det där med kartläsning kanske inte är din starkaste sida... =) " har jag faktiskt inte en aaaning om ;)

Det var ju trots allt hennes första tur med en sån excellent kartläsare och enligt Lasse, som har påtvingats haft nöjet att nyttja mina tjänster ett betydande antal gånger genom åren så är jag ju top-notch när det gäller att läsa kartor och agera vägvisare ;)

Vi hade i alla fall en toppendag med besök på Garbo och en tur till Kungens kurva. Det blev inget handlat där eftersom den butiken är out of my league på det ekonomiska planet men en så fantastisk butik det är, väl värd ett besök!

Från Granit däremot fick det följa med en hel del roliga köksgrejer hem.. och annat smått och gott också, som inte riktigt var planerat :)Det var lite rolig rea på muggar och annat bra och ha och naturligvis tog jag massor av fina kort.. som inte blev sparade *morr* så därför har jag lånat lite bilder från nätet, både från Garbo och Granit.

Idag ska jag ta en sväng ner på stan och kika på en riktig kamera.. ååh vad jag har väntat och längtat och nu är det äntligen dags, jag ska slippa fota med min mobilkamera!
lovely!

Ha en skön dag!
P&K
Krutan

4 kommentarer:

 1. Det är roligt att gå på Granit! Vill ha mycket där! Lycka till med Ditt kameraköp.

  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 2. Va ligger Granit i Kungens kurva???
  Måste dit då nästa gång ett besök på Zetas hägrar!
  Kram från mig!

  SvaraRadera
 3. God fortsättning på nya härliga inredningsåret -11 där nya vindar blåser, JAAA mönstrade tapeter vill i ha nu, jag är helt hagalen efter nytt till minst tre rum:) Tack för fina tips och inspiration, läckra mugar fr Granit, den butiken har mycket saker man vill ha, och din opaj nedan, den såg inte så pjåkig ut... Mari.

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vilka underbara projekt du/ni har!
  Verkligen glad att jag hittade din sida!
  Hit kommer jag gärna tillbaka!
  Kram!

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin