tisdag 18 januari 2011

Hello darlings!

Vi fortsätter väl på vårtemat idag också.
Det är så härligt med smutsiga snödrivor, fast mark under fötterna och bitig asfalt under däcken på bilen.. äntligen kan man köra som folk till Lasses ohöljda förtjusning.. not ;)
Till råga på allt börjar man ju märka att det blir ljusare ute och känns det inte som om livsandarna börjar spritta lite i kroppen redan? Idag ska jag äntligen till frissan och byta vinterfärgen mot sommarfärgen, jag kan knappt bärga mig, och i morgon ska jag till optiker för att beställa nya glasögon, två par för femtonhundra bagare, så gott som gratis hos smarteyes. Det blir rena rama makeovern för både mig och hemmet.

På tal om makeover så börjar det så smått dyka upp fina kläder i affärerna nu när vårsäsongen drar igång. Jag hittade en jättefin blus och en söt sjal med så fina tofsar på.


Dom får hänga framme i sovrummet som en liten morot för det nya livet som behöver sparkas igång igen och igen och igen eftersom det har stått still ett bra tag nu. Vi går och går och går men det händer inget så nu är det dags att ta i med hårdhandskarna när det gäller kosten så att viktminskningen hickar igång igen och kan börja trilla på neråt.


Ha en skön eftermiddag
Kram
Karin

8 kommentarer:

 1. Visst märker man av att våren sakta kommer allt närmare, så härligt!
  Ha en finfin eftermiddag!
  Kram/LenaS

  SvaraRadera
 2. Vad kul med lite nyheter till dig själv!
  Hoppas du får en trevlig dag!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. ÖKA ha ha tempot alltså!!!Jag går med stavar ökar förbränningen bla. testa om du inte gjort det!!!
  Heja på KRAM från mig!

  SvaraRadera
 4. Så vårfint- man kan inte tro att våren kommer än på ett tag om man kikar ut genom fönstret =)
  Har kikat lite på dina målarprojekt på sidan, så fint, va duktig du är! =)

  SvaraRadera
 5. Superfin sjal! Härligt med vårfärger som man blir glad av!:)

  SvaraRadera
 6. Fina kläder du skaffat! Det är det roligaste som finns att leta nya kläder men det här med viktminskningen går inte så bra för mig heller. Men det ska nog stå still ett tag sen rasar det nog neråt igen. Hoppas jag!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 7. Go förmiddag!
  Vårkänslorna gör sig verkligen påminnda. Hundpromenaden idag bjöd på fågelsång och några små insekter som kläckts, tyvärr dör då innan morgondagen då vi ska få minusgrader inatt. Men nog går vi alla, på alla sätt och vis mot ljusaretider då livets nya mål vi vill möta med öppen famn"ler"
  Kramar gå försiktigt i vårvåtisiga vägar!!

  SvaraRadera
 8. Enligt Patientdatalagen har man ju alltid självklar rätt till alla uppgifter om en, t ex recept hos optikern - men ändå är de ofta motvilliga att lämna ut det till en. Konstigt... man betalar ju flera hundra för att de gör ett tiominutersjobb, så varför skall de behöva klaga varje gång?

  Och varför skall man behöva få tjockare glas när man beställer från internetföretag än när man beställer från kungsgateföretag..? Jag fattar inte varför.

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin