måndag 31 januari 2011

Le Groggbord!

Tadaa!!


God morgon alla godingar.
Så här ser det ut i vårt vardagsrum just nu.. med betoning på just nu ;)

Som ni ser har jag inte sålt riktigt alla gamla möbler än utan sparat några väl valda finfina exemplar och här är nya groggbordet i gott sällskap med pensionärslampan och sopstolen, alla tre kärleksfullt omdöpta av Lasse ;)Den nya mattan som vi fick åka till Barkarby för att hitta, till Lasses stora förtjusning ;)
Behöver jag säga att han var rätt så skeptisk när han såg den... också ;)


Kontrasten i det svart-vita tilltalar migNope, sopstolen är inte färdig än.. hur länge är det nu.. är vi inne på år nummer tre!? ;)


 

När det händer ska vi nog sprätta champangen ;) Största problemet är nog att den faktiskt går att använda ändå..Lite nya kuddar från det stora varuhuset, dom här var jag lite fundersam över i början men jag gillar dom stenhårt, Johanna påstår att hon blir yr i huvudet när hon tittar på den men jag tror att det är för att hon himlar alldeles för mycket med ögonen när hon kommenterar alla mina nya fynd ;)
Så mycket som hon rullar med ögonen är det ett under att hon inte ligger omkulltrillad hela tiden ;)


Ha en skön dag alla puddingar!
Kram Karin

9 kommentarer:

 1. Lasse kan vara lugn!
  Det blir ju finemang det du gör!

  Ha en fin dag!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ha ha du är rolig du :-)
  Jättesnyggt vart det!Gillar oxå svart o vitt!!!Blir dock precis som din dotter lite ''yrslig''av såna där mönster som på kudden men inte av samma annlednig som hon fniss.Jag gillar det men har svårt att titta på det bara hi hi
  Ha det bra!
  Kramar från mig!

  SvaraRadera
 3. Svart och vitt är snyggt! Jag älskar din stol trots att den inte är färdig!..och den svarta pulpeten och den lampan i fönstret! Jag kan oxå bli yrslig av sånt mönster men gillar det oxå!
  Kram :)

  SvaraRadera
 4. Men vilken snygg inredning i vardagsrummet, där gammalt möter nytt! Lasses groggbord är super, visst var det hans fynd? Jag har en likadan lampa fast med örnar på och även ett par sopstolar OCH DE TILLFÖR KLART ETT MERVÄRDE I INREDNINGEN, hälsa din Lasse det!!!
  Eija

  SvaraRadera
 5. Såååå snyggt !!!
  Himla läckert som du har det nu, älskar den blandningen !!!
  Ha en härlig vecka,
  Kram,
  Monica

  SvaraRadera
 6. Det är snyggt ,riktigt snyggt.
  Härlig brytning. Och vilka WOW ljusstakar i fönstret. Och ditt lilla "skrivbord" är ju också en WOW faktor och och och .........
  Kram Bitte

  SvaraRadera
 7. nice! Jag märker av lite nya moderna vindar hos krutan, blir så bra så! Har känt av lite samma det sista, vill rensa ur och skala av lite.. det är nog nya året som spökar..
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 8. Supersnyggt, jag tycker verkligen om det, ser så fräscht ut samtidigt som det är personligt. Ett liknande groggbord var jag och tittade på igår faktiskt men kunde inte bestämma mig (som vanligt).
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 9. Underbar matta det blev super snyggt!
  Och din stol med monogram var ju underbar!!!

  /Marina

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin