torsdag 6 januari 2011

Oops I did it again..

Jag har sålt möblerna i vardagsrummet.. hehehe ;)
Den här gången är dock Lasse med på noterna och har till och med tagit en del initiativ, som att sälja Ektorpsoffan till exempel, den som vi alldeles nyss köpte på blocket rök igår igen, snabbt som ögat blev den såld och som vanligt så är saker och ting inte helt genomtänkta..
Hur var det nu igen, skulle vi inte fixa ett rum i taget. Hur det gick med den gyllene föresatsen är numera höljt i dunkel, eller kanske inte, utan plågsamt solklart är kanske, att det gick helt åt pipan redan innan tanken ens var färdigtänkt ;)
Det är ju faktiskt så att det gäller att smida medan järnet är varmt och Lasse är med på noterna samtidigt som inspirationen flödar och då blir det lätt lite hmm, hur ska jag säga.. framåtanda i överkant ;)
Han är dock inte helt hundra på kohuden liksom dom kinesiska gubbarna på tapeterna (fortfarande hårdnackat motstånd) men det kanske ger sig, vem vet ;)

I morgon ska jag och Malena på äventyr i huvudstaden.. det ska bli spännande.. jag ska vara kartläsare.. hehehe vi får se hur det går, en blind höna leder en annan blind höna skulle man kunna säga men vi ska göra en del besök på en och annan fin butik..

...om vi hittar dom ;)

Ha en skön dag!
Kramkram
Krutan

7 kommentarer:

 1. hihi ja det gäller att smida medans järnet är varmt, ska bli så kul att se det nya sen!
  Önskar dig en fin eftermiddag!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 2. Haha, oj vad jag känner igen det där om att smida medan järnet är varmt! Det blir säkert kanon! Kanon!

  SvaraRadera
 3. Hejsan krutis.. å vilken härlig stund jag haft här vid datorn när jag läst dina senaste inlägg:)Du är rent utsagt för rolig!!... Läste öm viktresan..verkar gå bra.. och alla sockerstinna bakverk du gör..verkar och bra.. samt renovering..nä fel ord kanske du möblera om eller?.. äsch du gör en massa ..Själv så har jag faktiskt ...inte gett nyårslöften utan nu jäklar anamma ska det bli ordning på torpet igen.. skött mina sockerbegärningar väldigt bra..ända tills den där jula kom då sprack det..igen:).. och banne mej tror jag att det går ATT ÄTA UPP SEJ PÅ BARA TVÅ VECKOR..så nu blir det pomenader i snööööön så lite socker som möjligt och snart en fungerande vardag.. vända rätt på dygnet du vet.. ha en skön dag.. Pia

  SvaraRadera
 4. Hej du! Vilka fina saker du planerar till vardagsrummet! Kan bara tipsa dig om hur man får sin man att gilla kohudar på golvet. Man får helt enkelt "kuppa" in dem. Alltså köp en, lägg ut den på golvet, mannen kommer hem (märker inget), sitter i soffan (märker inget)... Efter en lång stund i stadiet "märker inte" så talar du om att visst är kohuden fin, och den kan ju inte passa så himla dåligt eftersom han inte lagt märke till den?!?

  Så gjorde jag ;-) Jag var helt övertygad om att det skulle bli fint med en ko på golvet så jag köpte ett beigebrunt skinn av en kompis (vars mamma jobbar på skinnberederi). Det blev helt toppen!!!! Och S märkte inget på en halv kväll *fniss* sedan höll han dock med om att den blev bra. Faktiskt så bra att när vi hittade en jättestor kohud i svart och vitt (småmönstrad lite som en fjällko, inte "bregottmönstrad") på Blocket så köpte vi den bums och nu ligger den i matsalen.

  Tyvärr har vi nu slitit så mycket på den beigebruna kohuden att den ser väldigt maläten ut, så den har jag förpassat till återvinning nu. Men ska handla en till så snart jag hittar en snygg i rätt färg!

  ja, lycka till med allt!

  Puha, idag har jag kört intervall på min crosstrainer och jag börjar inse att mina muskler (eller det som är kvar av dem) börjar protestera nu och tala om att de är otränade... kommer nog sussa gott i natt i alla fall ;-)

  Ha det så bra och hälsa L!

  /Kristin

  SvaraRadera
 5. Pass på säger jag bara när mannen är på G då kan ju både det ena o andra bytas ut även om det går undan så...ge järnet bara.
  Shoppa loss det bli nog bra!
  Kram från mig!

  SvaraRadera
 6. Hoppas dagen i stora staden var kul!:)

  SvaraRadera
 7. Tack för en toppen dag Karin!

  Det där med kartläsning kanske inte är din starkaste sida... =)

  Men du är en väldigt bra åka-runt-och-fynda-fina-saker-på-alla-möjliga-affärer-kompis så du får självklart följa med i fortsättningen oxå!

  Nu måste jag återgå till resningen! Det ryker grejer på löpande band! Hoppas kilona följer med i bara farten... =)

  /Malena

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin