onsdag 26 januari 2011

Svartvitt

Hej på er alla cyberpraliner!
Bilder Sköna Hem
En sak som jag har funderat på ett tag nu, är att måla någon del av matmöblemanget svart men jag vet inte riktigt vilken. Jag har så smått börjat plantera idén hos alla men vi får se hur mycket motstånd den bjuder och om det går vägen ;)
Kikar in en snabbis mellan papper och kartonger.
Hoppas veckan varit bra så här långt. Här är det strålande tider, inte bara har viktminskningen hickat igång med ett resultat på minus 1,5 kg den här veckan utan Lasse har äntligen kommit till sans vad det gäller tapet i hallen. Jag har fått klartecken.. I´m clear for takeoff... I have a go... för kinesgubbar med båtar på väggen i hallen..
Vi har ju också införskaffat ett nytt soffbord som Lasse sin vana trogen har döpt om och gett ett mer lättillgängligt allmännamn, ni vet som pensionärslampa och sopstol. Det här bordet har fått namnet ”groggbord” för att han tycker att det liknar en, tevagn skulle jag kalla det, som man hade hemma på sjuttiotalet med hjul och glashyllor för spritflskorna, men skam den som ger sig, så här lät det i söndags när vi hade monterat ihop det:
-Joo Karin jag tycker nog att groggbordet blev riktigt bra, över förväntan faktiskt, det är riktigt snyggt måste jag säga…
Det var efter det jag fick grönt ljus för tapeten :)


Tonåringarna tycker förstås att det är skitfult, vilket dom, för att undanröja alla former av tvivel, högljutt, länge och ingående klargjorde samma kväll ;)
Nu börjar det snart bli dags för den dagliga långpromenaden och sen blir det lax i röd curry och kokos.. mmm mucho mumsich sen ska jag nog slappa i soffan och försöka läsa i min trååkiga bok som aldrig vill sig riktigt. Det är ju i och för sig bra.. då somnar man snabbt på kvällarna.. två sidor sen ligger man utslagen och snarkar ;)

 

Ha en skön kväll
Kram Krutan

6 kommentarer:

 1. Hej Krutan!! Ahh men herregud, hur mycket porslin har du egentligen, inte så att man skulle kunna få köpa lite? ;)
  Vore snyggt med någon svart detalj på köksmöblemanget, det har jag inte tänkt på, jag som ville ha bort furuskivan på vårt matsalsbord.. hmm..
  Lova att visa sen!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 2. Smart det där med groggbordet o sen klartecknet med tapeten!Det är sånt som kallas kvinnlig list enligt min mening.För det hade du väl planerat....
  Kramar från mig!

  SvaraRadera
 3. Kan man eventuellt få se det där groggbordet/tevagnen, nu blev jag ju nyfiken. Du måste bara klargöra hur en tapet med kinesgubbar med båtar ser ut också, därför återkommer jag. Mycket spännande!

  SvaraRadera
 4. LOL!!! Ja ,tonåringar.. Tänk att man själv har varit det med sa 35-åringen. Låter fint med groggvagn. Och kul att du fick klartecken för tapeten.

  SvaraRadera
 5. Halloj Karin Fint som vanligt har du. Tänkte bara fråga dig en sak nämligen om det finns någon mera inrednings shop typ som Unnerstad runt Linköping. Såg en annons någonstans men kan inte komma på var . Har du några bra tips i Östergötland ? Kram Bitte

  SvaraRadera
 6. Får man gratulera till 'kinesgubbe-tapet-vinsten' ;o)Det gäller ju att ge de där gubbarna lite tid. Själv släppte jag en urbra idé för ganska längesen (kan det vara ett år sedan)...fick blankt nej...men skam den som ger sig! Nu kröp det fram att det nog skulle vara rätt snyggt ändå...så nu gäller det att sätta igång innan han ändrar sig igen ;o)

  Ska bli väldans spännande att se dina nya möbler.
  Gillar också dina svart/vita kuddar i kökssoffan.

  Ha en fortsatt 'dejlig' helg!
  Kram Ulrika

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin