lördag 1 januari 2011

välkommen 2011

Första Januari 2011, det låter så där krispigt, prassligt nytt och härligt.. äntligen får vi vända blad, sopa av oss det gamla dammet från 2010 och ta ut nya riktningar.

Jag har nyligen dragit upp dom nya riktlinjerna för hemmets verksamhetsår 2011 vilket jag uttryckte på det här viset i morse:

Lasse.. Jag vet, vi gör om här hemma 2011!!
Och vad skulle skillnaden vara från förra året..??

Hahaha... vad får han allt ifrån den där Lasse.. ;)
Det nya tänkte jag skulle vara att göra färdigt ett rum i taget.. det behöver jag träna på och Lasse behöver träna på att göra vågen oftare ;) Jag tänkte att vi skulle börja öva med hallen.


Eller ja, kanske inte direkt.. nytt nytt..  lite grått och lite vitt, kanske mera.. typ, same same ;)
Lite nya grejer och grepp, i alla fall inte från loppis eller sopis.. kanske..
Vad som däremot blir väldigt nytt är mönstrad tapet... iih a bit scary.. men jag tror att det ska gå, jag känner mig mogen för det nu... tror jag..

Den vänstra tapeten kommer från Nina Campbell och den högra från Zoffany.
Bilderna gör inte färgerna riktigt rättvisa. Den från NC har bakgrund i en pärlemorskimrande lite silvrig färg.. otroligt vacker och väldigt fin till vitt och svart. Den högra är också otroligt fin men inte riktigt förankrad hos Lasse.. det där med kinesiska gubbar på tapeten, som han lite subtilt uttrycker det, är han inte helt hundra på ;)

En annan sak som vi fortfarande är i trängande behov av är f ö r v a r i n g och det vore ju trevligt som omväxling om vi kunde hitta någon bra lösning för alla lakan och handdukar, som fortfarande ligger omkring i kassar överallt i klädskrubben så att vi inte riktigt kommer åt våra kläder i garderoberna...

Vad säger ni,.. nu kör vi så det ryker va.. hänger ni med? ;)

P&K
Karin

2 kommentarer:

 1. Hej Krutan och gott nytt år! Självklart hänger jag med, det låter spännande! =)
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 2. hej hopp gott nytt !!!

  JA JAG HÅLLER MEEED !
  ler när jag läser dina ord hräidag
  ha det bästigast

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin