tisdag 15 februari 2011

Alla hjärtan..

.. och mitt med 
 Den här underbara buketten hängde på dörren när jag kom hem från jobbet igår. Tulpanerna är egentligen vackert röda men eftersom jag aldrig hinner på dagsljuset får ni se blommorna i skenet från kristallkronan.
Vi har förlovningsdag just på alla hjärtans dag så att det blir alltid lite extra firat. Det känns konstigt att vi inte kunde fira ihop i år när vi har firat varje alla hjärtans dag ihop sedan vi träffades för snart 17 år sedan. Men Lasse, supergullot, såg till att jag fick blommor ändå, fast han inte ens är inom landet :)

Nu ska jag göra något så oromantiskt som att plocka ur diskmaskinen, hänga tvätt och plocka undan lite sen ska jag sätta mig i soffan med min übertråååkiga bok en liten liten stund innan jag börjar klippa med ögonlocken ;)

Ha en skön fortsättning på kvällen
Hugsandkisses alla hjärtefjun!
Krutan

7 kommentarer:

 1. *i kanten för Lasse!!!
  Kram från mig!

  SvaraRadera
 2. Sicken rar Lasse du har där hemma :)

  Varför välja en ubertråkig variant av bok? Toka...

  Sovgott!

  Anna

  SvaraRadera
 3. Så romantiskt att få blommor som hänger och väntar...

  Som sagt välj en rolig bok! Om det inte är nån du måste läsa... annars finns det ju rätt kul böcker:)

  Ha det bra i snön! // Marie

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar överraskning!

  Ha en fin dag!
  Kram Annica

  SvaraRadera
 5. Ljuvlig bukett!

  ha en bra dag!
  Kram Marina

  SvaraRadera
 6. Så vackra och grattis i efterskott! :)

  SvaraRadera
 7. Så gulligt av honom, jättefin bukett! Vi har förlovningsdag den 15e så det brukar bli mer firat en av dagarna.
  Kram /Anna

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin