lördag 12 februari 2011

Dygder..

..har jag inte så många, nej, och tålamod hör definitivt inte till dom få jag har ;)


Den här tingesten fick följa med mig hem från det stora varuhuset i går. Naturligtvis var jag ju, på liv eller död, tvungen att mecka ihop den sent i går kväll...  att den inte ligger i en hög med kaffeved idag är inget annat än ett smått under, jag höjer armarna och utbrister Halleluja undrens tid är ännu inte förbi ;)
Jag kan sätta hela min lön på att Lasse kommer att ha en del synpunkter på monteringen när han kommer hem nästa vecka... ;)

 Inte nog med det, efter en hel dag med en ny Iphone och fortfarande utan det där tålamodet, shit bananas det borde finnas en app för det hör ni det Apple, så är jag färdig för psyket, fram med den vita tröjan med dom långa ärmarna bara..
Jag höjer återigen armarna och utbrister Halleluja och tackar universum för mina älskade ungdomar, hur skulle jag klara mig i det här livet utan de två och Lasse ;)

Nu ska jag gå till affären och handla lite gotter och sen mysa lite med mina barn!

Ha en skön lördag
Kram
Psykbruttan ;)

4 kommentarer:

 1. Fina bilder.ha en bra kväll Sussi.

  SvaraRadera
 2. Tålamod är överskattat!
  Fort ska det gå,
  möblerna ska väl ändå inte
  hålla i evighet?!

  Snyggt jobbat iallafall!

  Önskar Krutan en mysig afton ;-)

  SvaraRadera
 3. Jamen det blev ju jättefint. Det ser inte ut som du monterat fel men det kanske man inte ser på bild. Stilrent och snyggt blev det i allafall. Läste ett par inlägg ner att du hade haft loppis. Tänkte fråga om du har kvar servisen? Är det gröna Anna? Tänkte fråga vad du ska ha för den...om du nu har den kvar. Är den komplett? Hur många delar? Jätteintresserad!  Kram Inka

  SvaraRadera
 4. Känner igen det där med tålamodet.. den blev ju iallafall jättefin och inte alls kaffeved.. =)
  Kram /Anna

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin