torsdag 3 februari 2011

God morgon alla godingar!

Veckorna rusar på med en ryslig hastighet och nu är det redan torsdag igen, jag vet inte riktigt hur det gick till men i morgon är det fredag och fikaoddsen är ganska höga med en ansvarig för fredagsfikat på jobbet som fyller år samma dag, hoppet spirar ;)Hör ni tystnaden och vågorna som rullar och stillsamt bryts mot stranden..
Känner ni värmen i skuggan under parasollet..


Jag börjar så smått känna av dom långa månaderna av mörker och jag börjar känna mig trött och sliten och tiden bara rusar ifrån mig. Jag längtar hett och innerligt efter en mjuk strand, ett härligt hav med rullande vågor och en varm strålande sol.. gärna strax över 30 grader varmt där man kan ligga och vila i nuet.. trycka på knappen och stanna tiden för en vecka eller två, ååh så härligt det skulle vara :)

Man blir nästan lite gladare och piggare bara av att titta på bilderna :) Det triggar igång minnet av värme ljus och avkoppling och det ska man inte underskatta, tankens kraft är mäktig. Jag tror att jag ska släpa hem några kilo resekataloger som jag kan sitta och titta i några dagar ;) Det brukar göra susen för mig!

Hur gör ni för att bekämpa vintertröttheten och bristen på ljus, har ni några bra knep?

Ha en superskön Torsdag
Kram Krutan

7 kommentarer:

 1. Mmmm, vilka bilder!

  Hoppas du får en fin torsdag!
  Kram Annica

  SvaraRadera
 2. Den kommer alltid till mig...vintertröttheten. Jag dricker blutsaft och börjar äntligen känna mig lite piggare.
  Kram Liselott.

  SvaraRadera
 3. Oj, så underbart det ser ut på bilderna!:) Man blir piggare bara av att se på dom.

  Nu har jag inga problem med vintertrötthet, jag gillar vinter och njuter av snö och skidåkning men jag försöker lägga in kvällsarbete eftersom jag har möjlighet till det så jag kan få ta del av dagsljuset och vara ute i det även en vardag! :)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag brukar promenera dagtid när jag kan.Annars på kvällen hur motigt det än är!Handlar väl bara om att härda ut ljuset kommer till slut!
  kram från mig!

  SvaraRadera
 5. Ja visst är det så!

  Nu skall jag TOKGLO på bilderna en stund.

  Jag känner nästan hur fräknarna tar form på näsan...

  Sköt om dig!

  Anna

  SvaraRadera
 6. Jaaa vad skönt det vore med lite värme, sol och bad nu!! Tröttheten håller ett fast grepp om mig med, men för mig väntar snart bebbe och någon solsemester lär det inte bli på några månader.. får värmas av dina bilder så länge..
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 7. Längtar också efter solen!! Och värmen!

  Svulla och njut imorgon.. är det du som fyller?
  Ha det skönt!

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin