fredag 11 februari 2011

Ojdå..

Ser man på det blev både fredag och vinter den här veckan, bäst att ta i ordentligt när man ändå håller på, eller vad säger ni ;)


Fint att bryta av det vita och svarta med naturtoner som mjukar upp.. det ska till och med vara bra feng shui har jag hört och det kan man ju verkligen behöva ibland ;)

 

Vad har ni för er, har ni alldeles snöat in där ute i landet.
Här vräker snön ner och yr omkring och bäddar in allt och alla i mjuka och tysta vita snömassor, inte riktigt vad jag hade planerat just nu, när jag äntligen nästan hade fått vår, men nu blev det ljust och fint igen, man får försöka hitta något positivt i allt som händer.
Det är skönt att det är fredag så att man kan åka hem och ställa in bilen i garaget och gå in och kura vinteroväder inne i värmen med bok och gott att äta och dricka. Först ska jag dock kvista, eller kanske sladda är närmare sanningen, förbi Tornby och alla skojiga butiker och köpa hem lite pryttlar till ett lampprojekt som jag har planerat för ett par små fönsterlampor som inte blev sålda i söndags… och kanske, men bara kanske ska jag gå en liten liten liten sväng på det stora stora varuhuset ;)
Lasse är utom landet i två veckor så att jag har hela helgen till mitt alldeles eget förfogande, varje minut av hela helgen, det känns lite lyxigt måste jag erkänna.
Jag tror att det blir lite sushi och en tjejfilm i kväll :)

Ha en skön fredag
pussåkram
Krutan

4 kommentarer:

 1. Vad härligt med en massa egentid!
  Bristvara här kan jag säga!

  Ha en jättehärlig kväll!

  Kram Annica

  SvaraRadera
 2. Ha det så skönt i soffan ikväll..
  Tur att du inte sålde alla saker, för jag kom ju aldrig iväg till ditt loppis! Jag kommer nästa gång;)

  Ha det kul i det stora varuhuset, som jag tror du gick en sväng på också!// Marie

  SvaraRadera
 3. Nämen nu vill jag ha sommar och picknink när jag ser den korgen .. hihihi
  Ha en skön fredagsmyskväll i soffan ...
  Kraaam Linda

  SvaraRadera
 4. Hej du!
  Låter som en mysig tjejhelg,man behöver ha lite egen tid ibland.Själv är jag också själv i helgen men ska bryta av en hel del med att jobba Fre och Lör natt tyvärr.
  Ha det så skönt nu kram Petra.

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin