torsdag 17 februari 2011

Störsändningar..Visst är det härligt med alla pudriga pasteller och tunna skira material som börjar dyka upp i butikerna.
Dom är så fina att kombinera med slitna jeans och grövre stövlar. Det gäller att ha siktet inställt på sommar 2011 och jag jobbar hårt med det, beachen struntar jag i, det brukar ändå vara så kallt i vattnet ;)
Nu har det dock dykt upp ett litet problem, Jag har morsekod i huvudet när jag är ute och går!!!
Föreställ er att det tickar i takt med stegen och då menar jag inte något stillsamt lågmält tickande utan det ekar när ljudet studsar mot insidan av kraniet. Tick tick tick tick tick tick, det är hur störande som helst.
Ljudet har sitt ursprung någonstans snett bakom vänster öra. Jag har märkt att om jag lutar huvudet mot den vänstra axeln så blir det helt tyst, men så kan jag ju inte lufsa fram.. som ringaren i Notre Dame. Jag tarvar nog en liten justering bland kotorna i nacken skulle jag tro. Antingen det eller så är det utomjordingarna som störsänder.. jag kanske får börja stoppa aluminiumfolie under mössan när jag är ute på promenad, kan vara värt att prova eller vad tror ni ;)

Promenaderna brukar vara den timmen på dagen då jag avhandlar diverse saker i hjärnan, tanken får löpa fritt. Det är ofta då jag hittar lösningar på problem och det är också då jag brukar funderar på blogginlägg. Sen är det ju dessutom en fantastisk humörventil och för att inte glömma, aptitreglerare.
Promenaderna blir nästan lite meditativa, förutom att det då ska vara tomt i huvudet, vilket det aldrig är hos mig… ever ;) Jag sätter igång benen och sen går dom rundan jag har bestämt av sig själva, och då kan hjärnan leva sitt eget liv, och ni må tro att den gör.. :)
Men nu funkar inte det här längre, nä för det enda jag hör är
 tick tick tick tick tick tick... i en hel timme
it´s driving me nuts!

Puss å kram
Krutan
som är i skriande behov av någon som kan möblera om kotorna - pronto!

4 kommentarer:

 1. Låter jobbigt att ha ett evigt tickande i skallen!
  Hoppas kotknäckaren gör det som behövs!

  Ha en härlig dag!
  Kram Annica

  SvaraRadera
 2. Det där är jobbigt!Kan ju vara en stress grej???Har en kompis som hade ryckningar i ena ögat inte så kul då han jobbade på bank o satt med kunder hela dagarna! :-))Har själv haft ett ding ding ding ljud i örat under en stressig period så jag vet hur jobbigt det är!Hoppas det ger sig!För det är väl inte den där kristall sjukan....
  Ha det bra!
  Kram från mig!

  SvaraRadera
 3. Låter riktigt jobbigt med tickande.
  Inte hjälper det heller att skrika åt klockan, bomben eller vad det nu är att hålla tyst.
  Hoppas du hittar nåt som hjälper. Naprapater ska vara bra för allt möjligt.
  Ha det fint! :)

  SvaraRadera
 4. Har varit med om det en gång förut. Jag tror det går över men det är fanken så irriterande. Du får hålla huvudet still ;) /Therese

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin