tisdag 8 februari 2011

Stort Tack

Alla ni som var och handlade på loppisen!Det var så roligt att träffa alla människor och ni som gav er till känna, var det jätteroligt att få ett ansikte på. Det är så lätt att sitta ”bakom” bloggen och bara se att räknaren tickar på, och att sen helt plötsligt få ansikten på en del av er som läser, det blir en så annorlunda och rolig upplevelse! :)
Loppisen gick över förväntan och stundtals hade Lasse och jag fullt upp att hinna slå in allt i papper och packa i dom fina påsarna, som jag satt uppe sent kvällen innan och stämplade för glatta livet ;)

Om jag fick blodad tand?.. vem vet jag kanske dyker upp på någon backluckeloppis i sommar, eller så kanske jag sätter upp ett tält i stugan och har jätteloppis där för det var jätteroligt att befinna sig på ”andra sidan bordet” också och inte bara på den sidan där jag gör av med alla pengarna, och jag har fortfarande högvis med saker kvar som behöver ett nytt hem ;)

Nu återstår att se om det blir lite tapeter i hallen för pengarna, jag ska nog kvista förbi tapethandlaren efter jobbet idag *vissel vissel* :D

Puss å kram
Krutan

2 kommentarer:

  1. Va härligt! Kul att träffa på lite bloggare och att försäljningen gick bra!Spännande med nya tapeter! :) kram

    SvaraRadera
  2. Oooom, jag bara hade varit där!! Jag ser att du hade 'Gröna Anna' till salu. Jag fick den servisen av min mormor, men där är säkert fler delar som jag skulle kunna komplettera med. Men men...kanske nästa gång du får för dig att sälja av dina skatter :o)

    Ha en skön onsdag!
    Kram Ulrika

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin